Acum în vârstă de 75 de ani, Laura Lavric a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, de ce a divorțat de fostul soț. Interpreta de muzică populară a recunoscut că nu s-a căsătorit din dragoste în tinerețe.

Solista de muzică populară a explicat că s-a grăbit să se căsătorească în tinerețe atunci când cei de la Aansamblul din cadrul căruia făcea parte i-au propus să se căsătorească pentru a-i oferi un apartament.

“Cei de la Ansamblu mi-au spus ‘Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră.’ Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste.

Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit”, a recunoscut aceasta.

Dar nici nu a nimerit un ”bărbat bun”. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate.”, a declarat cântăreața la Etno TV, conform cancan.ro.

”Mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10”

Din păcate, Laura Lavric nu a avut o căsnicie ușoară și a fost jignită de multe ori de fostul ei partener de viață, care nu avea încredere în talentul ei. Bărbatul a fost agresiv cu ea, dar nici ea nu s-a lăsat călcată în picioare.

“Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi: ‘Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent’. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat.

A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic.

Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență.”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Vezi și Laura Lavric are 71 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Celebra interpretă de muzică populară a dezvăluit secretul tinereții

Citește și:

Câți bani ia Carmen Chindriș la o nuntă, după ce a devenit “Regina Youtube-ului”. Viața din spatele scenei și drumul către succes

Familia Presley s-a reunit la Graceland! Poze de colecție! Cum arată urmașii Regelui