Despărțirea dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi se pregăteau să devină soț și soție, dar frumoasa tânără a făcut acum primele declarații despre ruptura dintre ei.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de fostul poilitician care a subliniat că a avut o relație extrem de frumoasă timp de șase ani, însă povestea de dragoste a ajuns la un final.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat.”, a spus Cristian Boureanu.

Destul de reținută în detalii, Laura Dincă a dezvăluit că decizia de a se despărți a fost una luată de comun acrod și că nu are niciun regret în acest sens. Mai mult, blonda a dezvăluit că cei doi s-au despărțit de mai mult timp, dar abia acum s-a aflat.

„Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă.

După ce a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în 2019, toți se așteptau ca acum Cristian Boureanu și Laura Dincă să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Iată că relația lor părea perfecta doar din exterior, iar fostul politician a confirmat despărțirea. “După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau”, a declarat Cristian Boureanu pentru national.ro.

Deși s-au despărțit, Laura Dincă (24 de ani) nu și-a șters pozele de pe rețelele sociale în care apare alături de Cristian Boureanu (48 de ani), ceea ce lasă de înțeles că încă ar mai fi sentimente la mijloc.

Citește și:

Gestul fanilor care a înfuriat-o la culme pe Delia: „Care e problema?”

Kathy Griffin: „Am cancer la plămâni, deși nu am fumat niciodată”