Fără să dea nume, Laura recunoaște că a plecat dintr-o relație în care nu era bine, pentru că se simțea nedorită și a renunțat la tot. Actrița a dezvăluit tot într-un interviu pentru site-ul andreearaicu.ro. A vorbit despre una dintre cele mai mari alegeri din viața ei, despre ce a făcut-o fericită sau nefericită, cum a luptat cu ceea ce-i apăsa sufletul și cum și-a schimbat viața.

„Mi-am dat restart în numele iubirii. Am plecat de unde nu îmi era bine. Am lăsat multe lucruri în urma, pe care le-am construit în mulți ani. Pur si simplu am lăsat totul, toată viața mea cu tot, cu ce nu ar lăsa poate nicio altă femeie, ca să pot să fiu iubită și să iubesc, ca să pot să simt că trăiesc și că exista un om care chiar poate să îmi ofere ce am nevoie în viața asta, fără menajamente”,  a povestit elebra blondă.

În ciuda faptului că este o femeie frumoasă, deșteaptă și cu o carieră de succes, Laura Cosoi a dezvăluit că și ea s-a simțit nedorită, însă tocmai acest lucru a ajutat-o să-și găsească fericirea.

S-a simțit nedorită

„Da, am fost nedorită, clar, de anumite persoane. Am fost o prezență incomodă, nu știu cât de nedorită. Chiar și asta, faptul că persoana respectivă credea că nu sunt ce trebuie pentru cine credea ea, că s-ar potrivi mai bine în alta formulă, m-a ajutat. Atunci nu am înțeles și tot timpul mă întrebam de ce face lucrul acela, de ce vorbește așa sau de ce se exprimă așa. In timp mi-am dat seama că nu pot decât să-i mulțumesc. Probabil, dacă aș fi fost prea dorită, aș fi fost în continuare acolo, blocată într-o situatie care nu îmi făcea bine. Pe mine m-a ajutat foarte mult atitudinea și ce s-a întâmplat, conjunctura, ca să spun așa, ca să pot să-mi dau seama că într-adevar e mai bine altfel decât credeam eu. Nu am urât niciodată pe cineva, dar nu înțelegeam de ce cineva se poate purta urât sau nerespectuos cu o persoana care, din punctul meu de vedere, nu fpcuse rău nimanui. Cu siguranță tot răul a fost spre bine, altfel eu eram blocată într-o nefericire. Eu pot acum să mă rog și să-i mulțumesc. I-am mulțumit după aceea”, a mai declarat Laura pentru www.andreearaicu.ro.

Laura Cosoi s-a căsătorit cu Cosmin Curticapean, în 2015, iar înaine a avut o relație de lungă durată cu Smiley.

Citește și: