„Aseară (n.r. marți, 3 mai), Gala Premiilor Gopo! Felicit din suflet câștigătorii și organizatorii. A fost o seară splendidă, pusă sub semnul reîntâlnirilor emoționante. Profit de această ocazie dedicată filmului, ca să va invit la cinema, căci rulează Secretul lui Zorillo, comedia savuroasă în care joc alături de o gașcă minunată de actori. Mulțumesc și echipei cu care am colaborat pentru look-ul de gală”, a scris Laura Cosoi pe rețelele sociale, în dreptul unor imagini care îți taie răsuflarea.

Laura Cosoi și rochia mulată care a atras toate privirile la Gopo

Actrița, care luna viitoare va naște încă o fetiță, arată pur și simplu fabulos în ultima lună de sarcină. A purtat pentru evenimentul de la TNB o rochie mulată, care îi evidenția rotunjimile sarcinii, sandale cu toc, iar coafura și machiajul au complimentat ținuta.

Soțul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean, nu a fost mai prejos și și-a pus un costum elegant, pentru a se ridica la înălțimea frumoasei sale partenere.

Vezi și: Mariana Mihuț și Rodica Mandache, lecție de stil la 79 de ani! Actrițele au strălucit la Gopo 2022

laura-cosoi-si-cosminSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Laura Cosoi: „De la început ne-am dorit o familie mare”

Laura Cosoi a spus mereu că și-a dorit o familie numeroasă și iată că acest vis i s-a îndeplinit. „10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm ca la vară să vină în familia noastră cel de-al treilea copil.

De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți, și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioară, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem„, povestește Laura Cosoi pe blog, unde își ține fanii la curent cu sarcina, dar și cu alte aspecte din viața ei. 

Citește și: Laura Cosoi, fotografia care a impresionat pe toată lumea: ”90 de ani diferență!”

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în 4 luni! Burtica de gravidă e deja vizibilă! Ce tratamente prenatale exotice își face vedeta