Laura Cosoi a petrecut Paștele Catolic, dar și pe cel Ortodox, alături de familie și de prieteni, în Maramureș, la Baia Sprie, la pensiunea olarului Daniel Leș, tot acolo unde a făcut și petrecerile de botez ale fetițelor. I-au fost alături soțul, copiii, mama, sora, dar și prietena Anca Țurcașiu.

Anca (52 de ani) și Laura (41 de ani) sunt prietene de mulți ani, dar au creat o legătură și mai strânsă de când au jucat împreună în multe piese de de teatru, printre care „Chat Chat Chat” sau „Rude cu nevastă-mea”. „Prietene de-o viață”, a scris Anca Țucașiu în dreptul unei imagini în care apare alturi de Laura.

laura-cosoi-si-anca-turcasiuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Am ales anul acesta o călătorie în inima Maramureșului. Am revenit după 20 de ani (mi s-a făcut rău când i-am numărat)… E locul în care simți că te întorci unde tot ce te înconjoară înseamnă pace, iubire, bun simț, liniște și normalitate. Am întrebat un vecin care ne-a salutat, ce faceți? A zâmbit și mi-a raspuns: Ce vine la rând”, a fost mesajul scris de Anca Țurcașiu, pe Instagram.

Ea le-a spus urmăritorilor de pe Instagram și ce a mâncat de Paște, în Maramureș, toată lumea știind că ea este vegetariană de aproape 30 de ani. „Tu ce mănânânci în zi de sărbătoare, friptură de miel? Nuuu! Mănânc supă de legume și mai mănânc tocăniță de ciuperci cu salată verde. Poftă bună!”, a povestit solista, care s-a filmat chiar la masă.

Laura Cosoi, cununie și trei botezuri în Maramureș

Laura Cosoi și gașca au petrecut Paștele la Casa Olarului, locul de creație al ceramistului Daniel Leș. Tot acolo, actrița a organizat petrecerile de botez ale fiicelor sale, Rita, Vera și Lara, dar și cununia cu partenerul ei, Cosmin Curticăpean. Natura, simplitatea, firescul, tradițiile fac din acel loc un colț de Rai. Și asta se vede și în pozele publicate de Laura Cosoi pe Instagram. Mama Laurei, profesoara și coregrafa Ligia Grozdan, s-a bucurat de timpul petrecut cu nepoțelele, dar același lucru se poate spune și despre mătușica Alina, sora Laurei. Fotografii: Instagram

Citește și: 20 de poze cu vedete, de Paște. Imagini de la biserică, de la mesele cu familia și din vacanțele la plajă

Citește și: Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au botezat fetița. Imagini adorabile de la eveniment