Laura Cosoi a născut sâmbătă încă o fetiță. A ales și de data aceasta să nască pe cale naturală,, iar vedeta s-a recuperat rapid. E a fost externată, luni, și și-a dus fetița acasă unde și-a cunoscut tatăl și surioară.

Din cauza pandemiei de coronavirus, soțul Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean, nu a avut voie să asiste la nașterea celei de-a doua fetițe a lui, vedeta fiind nevoită să intre singură în sala de nașteri. Însă, ieri, a fost bucurie mare în familia celor doi, pentru că Vera a ajuns acasă și și-a cunoscut tăticul și surioara.

„Pe 15 august, în zi Sfânta, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastra, Vera. Suntem binecuvantati de Dumnezeu și iubiți! Multumim pentru fiecare gând bun! Azi mergem acasă și urmeaza întâlnirea cu tati cu cu Rita buna. Ah, câte emoții!”, a scris Laura înainte de externare.

Pe Laura au așteptat-o acasă o mulțime de cadouri și de flori, iar ea a fost fericită să anunțe că Vera a venit pe lume fix la cinci ani de la nunta lor tradițională din Ardeal, unde au avut peste 200 de invitați.

Citește și: