Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au urmeat același tipar pentru botezul Larei. Un loc de poveste, încărcat de tradiție, meniu tradițional, mese întinse în curte, în aer liber, muzică și voie bună, ținute cât mai lejere. Este vorba despre pensiunea din Baia Sprie a lui Daniel Leș, artist ceramist și bun prieten cu Laura și Cosmin. Și biserica a fost aceeași, iar Laura a și explicat de ce.

“Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a povestit Laura Cosoi pentru Ego.ro.

În privința petrecerii, Laura Cosoi și soțul ei au avut grijă să organizeze totul în aer liber, în curte. De la puii rotisați și până la un gulaș la ceaun, totul a fost pregătit afară sub privirile invitaților. Excepție au făcut, firește, deserturile, însă și acestea au fost din categoria prăjiturilor de casă, nicidecum a celor sofisticate de tipul „candy bar”.

Și la capitolul muzică Laura a ales să păstreze tradiția, aducând la petrecere artiști populari din zonă, ceea ce i-a făcut pe petrecăreți să încingă hora în bătătură.

301922764_607947984033432_8165992592608756974_n-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 31

Laura Cosoi a treia naștere naturală

Micuța Lara a venit pe lume pe 23 iunie , fiind cea de-a treia fetiță a Laurei Cosoi. Ea a primit un nume special, din patru litere, la fel ca surioarele Rita și Vera.

Lara a fost născută tot pe cale naturală, iar celebra ei mămică a decis să povestească, pe blog, și această experiență. Vedeta a născut ușor, la o clinică privată din Capitală. „Cosmin a putut fi alaturi de mine, ceea ce a contat foarte mult. Este un suport emotional extraordinar si in plus, se pricepe sa creeze atmosfera! A pus muzica pe toata perioada travaliului si, la fel ca in momentul nasterii Verei, am ascultat imnul Ave, Maria!”.

Citește și: Andreea Esca, petrecere de mare clasă la împlinirea a 50 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua alături de 70 de persoane la Istanbul

xMisterul din jurul stării de sănătate a lui Céline Dion se adâncește: a dispărut complet și de pe rețelele sociale. Presa franceză a dezvăluit noi fotografii impresionante cu artista