Laura Cosoi, care anul trecut a devenit din nou mamă de fată, după ce a adus-o pe lume pe Vera, ora mai mică a Ritei, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cât o mie de cuvinte, o mie de zâmbete și o mie de lacrimi, de fericire.

În vizită la familia ei extinsă, a pozat-o pe Vera pe canapea cu străbunicul ei. Între cei doi este o distanță de 90 de ani.

VEra-si-strabunicul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”90 de ani diferenta ? #binecuvantare #familianoastra” – a scris ea alături de fotografie.

Imaginea e adorabilă, cu mica Vera neînțelegând prea mare lucru din ce se întâmplă și cine este bătrânelul cu mască, baston, ilic și pălărie. Îl privește cu o expresie greu de descris, nici superioară, nici umilă, mai degrabă curioasă.

Cert este că, pe Facebook, imaginea a strâns 17.000 de aprecieri.

Vera, mezina Laurei Cosoi, a împlinit 7 luni chiar în urmă cu câteva zile, pe 15 martie.

Zilele trecute, Laura Cosoi a sfărâmat inima fanilor cu o altă imagine, alături de care a scris următoarele cuvinte: ”Cafeaua acasa la tati, fara tati”.

Tatăl vedetei s-a stins anul trecut, pe nepusă masă, după ce a fost infectat cu Covid. Era un om sportiv, activ și nimic nu ar fi trebuit să anunțe așa o nenorocire.

Vezi și Laura Cosoi, declarații dureroase despre moartea tatălui său, răpus de Covid: „Mai bine că nu s-a chinuit, într-o săptămână a murit”

Citește și:

Prima reacție a lui Brad Pitt după auzațiile de violență domestică făcute de Angelina Jolie: „Are inima frântă”

Cu ce ar fi putut pleca hoții din casa Andreei Marin. Primele declarații ale vedetei