Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Cuticăpean sunt în culmea fericirii: vor deveni părinți. Cei doi au făcut dezvăluirea, printr-un mesaj și două fotografii postate pe Instagram, și al dezvăluit și sexul bebelușului.  Rita va avea o surioară , ceea ce înseamnă că a reușit să își țină sarcina secretă vreme de câteva luni.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris Laura Cosoi, pe Instragram.

 

 

View this post on Instagram

 

Bucurie nemarginita in familia noastra! Rita va avea o surioara, exact asa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste si nerabdare, de emotie si implinire ca am primit asa o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este sa imi pot strange copilul in brate si cand mai simt si miscarile surioarei in burtica sunt de-a dreptul coplesita! Cu lacrimi de fericire in ochi, acum, pot doar sa multumesc ♥️Link in bio ? #Rita #binecuvantare #familie #surioara #pregnancy #mama #8martie #RitasOutfit @ficimimi #photography @alexgalmeanu #ultrasoundscan @ioana_dragan_dorobantu with @femme_boutique_medical ?

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Citește și: