Laura Cosoi a fost în emisiunea  „La Măruță” de la Pro TV  unde a făcut anumite mărturisiri  de pe vremea când participa la concursuri de dans. Vedeta și-a adus aminte de trecutul ei, despre cariera sa în dans și despre cum l-a întânit pentru prima dată pe Mihai Petre. Se întâmpla la un concurs de dans din Chișinău.

„Când făceam dans de performanță mergeam la Chișinău. Acolo ne întâlneam foarte des pe ringul de dans, în competiții sau în cantonamente. Și trebuia să dansăm la un moment dat împreună, dar așa s-au aliniat planetele ca să nu se întâmple”, a dezvăluit blonda în emisiunea de la Pro TV.   Mai mult, aceasta a mărturisit că a fost la un pas să fie partenera juratului de la „Românii au talent”.

Laura Cosoi afiseaza o silueta de invidiatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Tatăl Laurei nu a lăsat-o să se mute la București

„Am ajuns în finală pe plan național, dar ce s-a schimbat și m-a determinat să renunț a fost că mi-am dat seama că nu mai ma unde să merg. Când aveam șansa, practic trebuia să dansez cu Mihai Petre. Eu eram la un club din Iași și trebuia să fac transferul. Și Mihai își cauta o parteneră, dar tata nu m-a lăsat să plec, să mă mut la București. Așa că am rămas la Iași șia tunci am hotărât că dacă nu pot să fac sportul ăsta așa cum trebuie, atunci înseamnă că nu văd sensul lui”, a mai spus Laura.

„Dacă se aliniau planetele, eram partenera lui de dans!” , a spus Laura, fiind completată de Cătălin Măruță: „Deci puteați să fiți împreună, pentru că partenera de dans este soția lui. Dacă se aliniau planetele o aveam aici pe canapea pe doamna Petre”.

De asemenea, Laura Cosoi a povestit și despre primul dans cu Mihai Petre: „Prima oară când am dansat cu Mihai Petre a fost la Dansez pentru tine. Țin minte că era un dans demonstrativ.  În momentul acela producătoarea emisiunii s-a hotărât să particip la Dansez pentru tine.” , a spus Laura Cosoi.

La zece luni de când a devenit mama unei fetițe, pe nume Rita, Laura Cosoi a scăpat de toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii și afișeazăa cum o siluetă de invidiat. Ea a apărut în emisiunea, îmbrăcată într-un costum alb, în care a arătat spectaculos.  Vedeta a dezvăluit că pe 10 aprilie își va lansa o nouă carte de rețete, intitulată „Forma gustului”.

Vezi şi locuri de vizitat în Chișinău – cele mai cunoscute atracții turistice!