Vedeta tocmai s-a întors dintr-o vacanță cu auto-rulota, petrecută în Munții Apuseni. O vacanță care le-a oferit ei, soțului și micuței Rita toată libertatea.

Laura Cosoi nu s-a sfiit s-o lase pe Rita să meargă în picioarele goale, așa cum și ea făcea când era copil.

Au cules flori, au mâncat afine, au ascultat trosnetul lemnelor care ard, cu o cană de ceai în mână, au privit apusul și iar răsăritul, a fost ”cea mai frumoasa vacanta de vara de pana acum”, mărturisește vedeta pe Instagram, unde a postat mai multe fotografii din drumeție.

Rita, in vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

”Este greu de descris in cuvinte sentimentul de libertate si implinire care ne incearca in aceasta vacanta. (…) Ma bucur de soarele de pe pasunea din Coslariu alaturi de micuta mea. Aici am copilarit, aici am invatat o multime de jocuri si m-am bucurat de obiceiurile si traditiile care mi-au umplut viata de insemnatate si dragoste de tara. Acum este randul Ritei”, a scris pe Instagram Laura Cosoi, alături de fotografiile cu Rita, toată numai zâmbet și fericită că poate sta desculță.

”Rita descopera natura si locurile acestea magice in care ne aflam. Bucuria din ochii ei nu se compara cu nimic si ne simtim tare norocosi ca putem sa ii oferim experiente similare cu cele traite pe vremea copilariei noastre”, mai scrie vedeta.

”Ultima seara de vara din 2019 ne-a surprins in jurul focului, cu un castron de orez cu lapte, aromat cu cardamon si scortisoara. Ascultam trosnetul lemnelor si privim cerul instelat. A fost cea mai frumoasa vacanta de vara de pana acum!”, scria în urmă cu câteva zile Laura Cosoi.

Iar fotografiile postate de vedetă online chiar înfățișează vacanța perfectă!

Vezi și Laura Cosoi a revenit la silueta de înainte de sarcină! Cum arată acum în costum de baie

Citește și: