Tatăl Laurei Cosoi a murit pe 26 noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul suferea de diabet, iar starea lui s-a agravat într-un ritm alert. Marius Cosoi era profesor de sport şi antrenor de handbal şi baschet în Iaşi.

„A fost o perioadă foarte grea. Nu-mi vine să cred că ni s-a întâmplat nouă. Era foarte puternic sportiv, împlinise 70 de ani, cu două luni înainte facusem botezul Verei.

A fost diabetic. Eu cât am fost însărcinată eram foarte stresată cu tata, la el mi se părea că virusul poate fi fatal. El nu avea atunci, în luna martie, când a început pandemia, așa de multă grijă. Întotdeauna când vorbeam la telefon cu el mă bușea plânsul pentru că mi se părea că nu înțelege cât de periculos e pentru el”, a povestit Laura Cosoi, cu ochii în lacrimi, la Pro TV.

„Într-o săptămână s-a stins”

Tatăl Laurei Cosoi a fost răpus de Covid în doar 10 zile. „În 17 noiembrie m-a sunat să mă anunțe, așa, în râs parcă, că i-a ieșit testul pozitiv. Părea asimptomatic, joi, când m-a anunțat. Îi dispăruse mirosul de miercuri și joi a primit rezultatul testului.

Aici a fost șocul. Nu avea febră, avea doar o durere de cap. Era despărțit de mama, dar au luat copiii amândoi, frații mei, au avut. Luni seara l-am internat, marți era în spital la Iași, la infecțioase. L-am adus apoi la București. Dimineața am vorbit cu el și în câteva ore nu mai era bine.

În spital nu ai cu cine să iei contact. Când l-am adus la București nu avea voie să mai vorbească cu noi. Când am primit telefonul că trebuie să căutăm un pat de terapie intensivă pentru el în țară, am fost în șoc. Am fost în situația disperată de a găsi un pat, am găsit unul pe secție la Matei Balș”, ăși amintește Laura prin ce a trecut.

”Mai bine că nu s-a chinuit, într-o săptămână a murit. S-a stins.

Nu poți să-ți iei rămas bun. Am mai apucat să mai vorbesc cu el sâmbăta seara, pe Facebook, ne-a ajutat cineva din salon cu el. A fost ultima dată. Mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis: «e, acum, să vedem ce va fi. E o luptă foarte mare, un război care nu știi cum se termină».

E greu să-ți iei rămas bun când nu ești pregătit”, a povestit actrița.

Vezi și Laura Cosoi despre anul care tocmai a trecut: ”Am întâmpinat și probleme despre care nu am povestit”. Un an trist, trist…

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, acuzații extrem de grave la adresa lui Gabi Bădălău: „A venit sub influența substanțelor interzise”. Discuții indecente cu Bianca în fața copiilor

Alina Laufer a născut prematur! Care este starea de sănătate a mamei și a gemenilor