De ziua lui, actrița, care a născut recent cea de-a treia fetiță, a transmis un mesaj în care a vorbit despre dragostea cu care o înconjoară Cosmin.

“Îl sărbătorim pe cel care ne face poze de fiecare dată, fie că vrea sau nu, pe cel care ne strânge pe toate în brațe cu multă iubire, pe cel care ne șterge lacrimile și ne face să râdem, pe cel care ne dă încredere că va fi bine, indiferent de situație, pe cel care are curaj să facă totul împreună cu noi, pe cel care are mamă, soacră, soră, cumnată, verișoare, mătuși, soție, fetițe și un cățel (tot fetiță) și nu se plânge, pe cel pe care ne sprijinim când nu mai știm încotro să o luăm, pe cel mai bun soț și tătic, pe cel cu care care mă sfătuiesc de fiecare dată, pe cel care ne iubește dincolo de toate pe lumea asta, dincolo de el și ne face atât de fericite!

Te iubim, Cosimn ! Anii să-ți fie mulți, sănătoși și, pentru totdeauna, împreună cu noi!”, i-a scris Laura Cosoi pe Instagram, acolo unde a publicat și o serie de fotografii care vorbesc frumos despre viața lor împreună și despre tot ce au făurit.

Laura-Cosoi-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Ne-am certat foarte mult în primul an”

Laura Cosoi și Cosmin sunt de 10 ani împreună. Actrița a recunoscut, recent, că până să îl întâlnească se simțea bărbatul în relații.

„Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină, iar el era obișnuit ca el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.

Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și așa maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Vezi și Laura Cosoi, toate detaliile despre cea de-a treia naștere naturală și poze emoționante din maternitate: „Totul a durat cam 2 ore și jumătate”

Citește și:

Cum se mențin în formă Jorge și soția lui, cu 10 ani mai mare: „În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seara”

A rămas văduvă chiar de ziua ei! Ileana Șipoteanu împlinește 55 de ani, dar nu-și poate ascunde tristețea. Mesajul dureros al artistei