Frumoasa actriță a devenit mamă pentru prima dată pe 11 iunie. Ea a adus pe lume o fetiță superbă, ce pare că i-a moștenit trăsăturile frumoase și ochii superbi. Deși au trecut doar șapte luni de atunci, Laura și-a recăpătat rapid silueta care a consacrat-o. Drept dovadă, aceasta s-a pozat în costum de baie în Maldive și a postat imaginea pe Instagram, spre uimirea faniilor care au felicitat-o imediat pentru felul în care arată.

Laura Cosoi este însărcinată. Ce frumos a dat vesteaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Imaginea cu care Andreea Bănică și-a șocat fanii! Artista a fost aspru criticată: „Asa se comportă mama a doi copii”. E complet goală

Laura Cosoi s-a îngrășat 13 kilograme în timpul sarcinii

Laura Cosoi recunoaște că a reușit să slăbească foarte repede după ce a născut. Deși a luat 13 kilograme în sarcină, vedeta TV a mărturisit că nu și-a făcut prea multe probleme din cauza greutății.

„Kilogramele au fost ultima mea grijă. Am reușit să slăbesc, dar am mâncat, nu mi-am propus asta. Nu m-am gândit că vreau să slăbesc. Mai am de dat jos câteva kilograme, dar au fost cele mai frumoase kilograme cumulate în  viața mea”, a dezvăluit Laura, în urmă cu ceva timp în emisiunea „Vorbește lumea”.

Frumoasa blondă a  mărturisit că se aștepta să fie mai stresată și mai fricoasă în noua postură de mămică, însă este mult mai relaxată decât se aștepta. Mai ales, că este ajutată foarte mult și de soțul ei, Cosmin. „Doar că nu alăptează, că în rest Cosmin e un tată implicat. Mă bucur că mă ajută foarte mult. El merge mult pe logică, cunoaște foarte bine psihologia omului, în general, și nevoile Ritei, iar eu merg pe instinct, așa că ne completăm”, a mai spus Laura.

Citește și: