Și chiar dacă chiar este o gravidă frumoasă, se găsesc și oameni care să o critice vehement.

Zilele trecute, Laura Cosoi, mamă a unei fetițe și care urmează să nască, tot natural, încă o fată, a postat pe Instagram o fotografie în care apare în bikini și un maiou, tot negru, pe care îl ține ridicat, astfel încât burtica să fie la vedere.

 

View this post on Instagram

 

In asteptarea surioarei 🤍 #8monthspregnant #babygirl #pregnancy

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on


Se poate vedea că, în afară de burtă, vedeta și-a păstrat formele intacte. Arată cu adevărat fabulos!

Însă nu toți prietenii ei virtuali sunt de această părere. Cineva a pus-o la colț, fără drept de apel: ”Ești frumoasă, chiar nu e necesar sa ți se modifice pozele atât de mult. Se văd multe defecte de prelucrare… și la mână, și la față, etc…”.

Răspunsul vedetei a venit prompt și sec: „Poza NU este modificată. Nu obișnuiesc! Cel mult este făcută pe modul portret și nu se modifică nimic, ci doar se face blur pe fundal”.

Altcineva i-a reproșat actriței faptul că se dezbracă, deși e în luna a opta. ”De ce oare simți nevoia să-ți arăți burta gravidă? Este o chestiune personală!”.

Și de această dată Laura Cosoi a fost pe recepție și a avut cuvintele la ea. ”Ca multe altele despre care vorbesc sau pe care le arăt aici”, a venit replica vedetei. Însă prietena virtuală nu s-a lăsat: ”Oricum, este penibil!”.

Vezi și Laura Cosoi și dieta ei din timpul sarcinii: ”După ora 18.00…” Când naște vedeta

Citește și: