După aproape o săptămână plină de aventură, petrecută în Vietnam, Laura Cosoi și-a anunțat fanii de pe Instagram că nu vine acasă, ci va mai sta o bună perioadă de timp, în vacanță! „Ne pregătim pentru o nouă destinație! Vom mai sta în Asia aproximativ o lună. Cosmin va lucra, de la distanță, iar eu sper să apuc să parcurg măcar câteva pagini de lectură. Ne place aventura în vacanță, dar și rutina!”, a scris Laura, pe Instagram.

Bineînțeles că au fost și câteva comentarii malițioase, nu multe însă, în care era întrebată ba cu ce se ocupă soțul ei, ba cu ce se ocupă ea. Toată lumea știe că Laura Cosoi este actriță, mamă dedicată a trei copii și influencer, căci are vechime și credibilitate în online. Laura a scris și cărți cu rețete pentru copii, dar are și contracte de imagine, așa că veniturile cu siguranță nu sunt mici.

laura-cosoi-vacanta-asia-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce afaceri are Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi

Soțul Laurei Cosoi este o persoană discretă, care nu acordă interviuri despre viața privată și care nu își expune munca, pe rețelele sociale. Nu este însă un secret că are afaceri profitabile de care, iată, se poate ocupa și de la distanță. De vreo șase ani, a deschis în București un lanț de brutării artizanale, în care se vând tot felul de plăcinte, produse de patiserie ca la mama acasă, plus mult căutata pâine cu maia.

„Din pasiunea lui Cosmin pentru sănătate, mâncare naturală, gustoasă şi tradiţii, a apărut în vieţile noastre o brutărie artizanală unde găseşti pâine tradiţională cu maia, produse de patiseria tradiţională românească, umplute cu legume şi fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne folosind făină neameliorată”, povestea Laura pe contul ei de Facebook, despre afacerea familiei.

În plus, Cosmin Curticăpean este cofondator și CEO-ul al iFactor, o platformă de finanţare alternativă pentru IMM-uri. „Înfiinţat în 2016, start-up-ul a ajuns până acum la investiţii totale de 3,5 milioane de euro, din care 2 milioane euro au venit din fonduri proprii ale fondatorilor, iar restul din finanţări atrase (1 milion euro prin rundă de finanţare şi 0,5 mil. euro printr-un grant)”, declara Cosmin Curticăpean într-un interviu pentru Ziarul Financiar.

Citește și: Laura Cosoi a împlinit 41 de ani în Vietnam. Fiica ei cea mare și-a pus cea mai emoționantă dorință

Citește și: Cătălin Scărlătescu și iubita, vacanță în Paradis! Cât de fericită e Doina Teodoru!

Citește și: Smiley și fiica, poză adorabilă la plajă. Speak, dezamăgit de prima zi de vacanță: „Deja mă iau spumele”. Toată gașca e în Vietnam

Citește și: Smiley, Alex Velea și Speak și-au dus iubitele la capătul lumii. Unde au plecat în vacanță cele 6 vedete. Primele imagini din marea aventură