Vera, fetița cea mijlocie a Laurei Cosoi, a împlinit doi anișori pe 15 august. Ca la fiecare aniversare din familie, actrița marchează momentul pe blog cu o ședință foto spectaculoasă și cu un mesaj de suflet, care să rămână, în timp, amintire a acestei zile. Pozele sunt de vis și e o bucurie să le privești.

Laura Cosoi, mesaj impresionant de ziua fiicei

„Vera noastră bună și dragă, copil bun și senin, te iubim nemărginit. Ești toată un zâmbet și lumină. Îți mulțumim că ne-ai ales drept familie și recunosc că nu există zi în care să nu ne minunăm de tine. Te rugăm să ne ierți pentru stângăcii, pentru momentele când ne pierdem rabdarea, pentru… știi tu. Dar îți vom fi mereu aproape cu o îmbrățișare și sufletul plin de iubire!
La mulți ani, Vera noastră! Să fii sănătoasă, cu dragoste de Dumnezeu și mereu înconjurată de frumos și bunătate, de lumină și oameni dragi! Să ții minte că viața înseamnă să iubești și să fii iubit! P.S. Timpule, fii blând cu noi”, a scris Laura Cosoi, pe blog.

Credit foto: DeersPhotography

laura-cosoi-cosmin-curticapean-fiice-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au trei fetițe

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 iunie, când a născut cea de-a treia fetiță. Micuța a primit numele Lara. Pe 15 august 2020 Laura a născut-o pe Vera, iar Rita, primul copil al cuplului, a venit pe lume pe 11 iunie 2018. Laura și Cosmin sunt împreună din 2012, iar în 2015 s-au căsătorit.

Citește și: Laura Cosoi, toate detaliile despre cea de-a treia naștere naturală și poze emoționante din maternitate: „Totul a durat cam 2 ore și jumătate”
Citește și: Laura Cosoi și rochia mulată care a atras toate privirile la Gopo. Actrița e în ultima lună de sarcină