”Rita”, a scris ea simplu pe Instagram, iar fanii s-au grăbit să o felicite, mai ales că e prima oară când devine mamă. Vedeta în vârstă de 36 de ani este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și ăși dorea mult să devină mamă.

Zilele trecute, înainte de venirea pe lume a fetiței sale, Laura Cosoi a dat o petrecere, un fel de ”Pre baby party”, cum s-a exprimat ea, explicând că nu și-a dorit o petrecere clasică ”baby shower”.

”A fost un fel de Pre baby party, pentru ca nu mi-am dorit o petrecere clasica de baby shower. Nici eu, nici Cosmin nu vrem ca prietenii nostri sa cheltuiasca inutil pe tot felul de lucruri care, poate, nici nu ne vor folosi vreodata. Vom vedea treptat ce avem nevoie si sunt convinsa ca ne vom descurca. Deocamdata, am strictul necesar pentru venirea pe lume a fetitei noastre. Si, de fapt, acesta e marele eveniment! Sa fim toti sanatosi si sa ne bucuram unii de altii. Restul se rezolva!”, scria ea pe blog duminică, postând și mai multe fotografii de la petrecere.

Laura Cosoi inainte de a naste

Laura Cosoi nu a luat prea multe kilograme în sarcină, aşa că silueta ei nu este deloc ameninţată. Actriţa a pozat în ultimele luni chiar în costum de baie, reușind să fie sexy chiar și cu burtica de gravidă.

Laura Cosoi insarcinata, in costum de baie

Vezi și Cum a știut Laura Cosoi că e însărcinată. Ce lecții de viață i-a dat deja bebelușul

Citește și: