Fosta iubită a lui Smiley a devenit mamă de fată pentru a treia oară. Actrița și soțul ei mai au încă două fiice.

Prima fotografie cu cea mică

Faimoasa actriță, care s-a lansat grație serialului ”La Bloc”, a născut joi, 23 iunie, cel de-al treilea copil.

Cea de-a treia fetiță a actriței va purta numele Lara, după cum a anunțat chiar vedeta pe rețelele sociale.„Lara! Mulțumim, Doamne!”, a scris actrița în dreptul fotografiei în care apare ținându-și fetița de mânuță.

Deocamdată, Laura Cosoi nu a publicat și o imagine cu chipul celei mici. Chiar și așa, însă, actrița a strâns peste 8.000 de aprecieri în doar câteva minute.

Printre cei care au ținut să o felicite pe vedetă și să îi ureze bun venit celei mici se numără și Andreea Raicu sau colega și prietena, Laure, Dana Rogoz. ”Bine ai venit pe lume, Lara! ❤️”, i-a scris aceasta din urmă, la rândul ei mamă.

Cum s-au cunoscut Laura Cosoi și soțul său

Deși Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, bărbatul care în prezent îi este soț, se cunoșteau încă din copilărie, fiind prieteni foarte buni, cei doi au început o relație în anul 2012, abia după ce aceasta a încheiat relația cu Smiley.

Relația lor a început mult după aceea, când s-au reîntâlnit prin niște prieteni comuni.

Încă de atunci, dar si în prezent, aceștia își doresc să își țină viața personală, privată, Cosmin Curticăpean preferă să stea mai departe de lumina reflectoarelor, lăsând-o pe frumoasa lui soție să strălucească. În schimb, acesta o însoțește la diferite evenimente la care participă aceasta și nu lipsește uneori din fotografiile postate de Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

„Probabil, nu o să mă obişnuiesc niciodată cu ideea că, gata, s-a terminat cu liniştea mea doar pentru simplul motiv că sunt împreună cu o persoană publică. Dar ce-aş mai putea face? Mi-am sacrificat liniştea pentru a avea dragostea Laurei. “, a declarat soțul Laurei Cosoi.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au făcut marele pas și s-au căsătorit, după 3 ani de relație, în luna august a anului 2015, la catedrala Adormirii Maicii Domnului din Iași, acolo unde s-a născut și a copilărit Laura Cosoi.

Acesta i-a dăruit Laurei Cosoi un inel de logodnă absolut superb, care este o bijuterie cu o vechime de mai bine de 100 de ani.

Nunta a fost una restrânsă, alături de persoanele apropiate ale celor doi și a avut loc în natură, la un conac.

Vezi și Laura Cosoi și rochia mulată care a atras toate privirile la Gopo. Actrița e în ultima lună de sarcină

Citește și:

Miss Brazilia a murit la numai 27 de ani, după o operație banală

Fotografia cu Brad Pitt care i-a îngrozit pe fani. Actorul vorbește despre retragerea din actorie, vicii și divorț, într-un interviu pentru GQ