Show-ul de divertisment ”Românii au talent” a adus și la cea mai recenta ediție momente pline de neprevăzut și povești emoționante care au surprins, au adus lacrimi de fericire, zâmbete, comentarii și reacții savuroase ale celor patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, dar și ale gazdelor emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.

 

Vineri seară s-a remarcat mai ales Laura Bretan, o puștoaică în vârstă de doar 13 ani, care a cântat o arie de operă. Ea a venit din Chicago la preselecțiile ”Românii au talent”, îndrumată de bunicul ei, și a interpretat piesa „O mio babbino caro” în memoria acestuia. Micuța i-a uimit pe toți cu vocea ei incredibilă și jurații s-au ridicat în picioare încă de la primele note atinse de Laura.

Superb, superb, superb! Pur și simplu ne-a năucit, ne-a lăsat fără cuvinte! Am plâns, ne-am bucurat și ce apreciez și mai mult la ea este că ea nu e conștientă de ce dar are de la Dumnezeu.”, a spus Andra. Laura continuă competiția cu 4 de DA și foarte multe felicitări.

Din păcate, butonul auriu care ar fi putut s-o trimită direct în semifinale fusese deja folosit de toți cei patru jurați, așa că Florin, Mihaela, Andra și Andi s-au dus pe scenă să o îmbrățișeze și s-o felicite personal pe Laura în semn de apreciere.

 

Ei s-au dus din preselecții direct în semifinale

Florin Călinescu a fost primul care folosit golden buzz-ul, fiind încântat de vocea Luciei Băduț (28 de ani), care a interpretat perfect melodia ”Once upon a December”.

Credit foto: PRO TV

Mihaela Rădulescu a decis sezonul acesta să trimită direct în semifinale un moment extraordinar de dans, prezentat pe scenă de Duo Cris & Lori. Cei doi tineri, Lori (27 de ani) și Cris (29 de ani) colaborează de câțiva ani la Opera Română din Craiova.

Credit foto: PRO TV

Andra a ales să ducă muzica direct în semifinalele competiției. Vocea lui Manuel Chivari (18 ani) care a interpretat melodia Sunday morning.

Credit foto: PRO TV

Andi Moisescu a fost fascinat Barra Gabor Orban (27 de ani), care a adus pe scenă un număr de bike trial spectaculos. Juratul a rezonat cu talentul concurentului, așa că a apăsat golden buzz-ul și i-a asigurat biletul către semifinale. Gabi a început să facă trial în 2003 și intenționează să facă o călătorie prin lume cu bicicleta.

Credit foto: PRO TV

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, la PRO TV.

Credit foto: PRO TV

Credit foto: PRO TV, Facebook Laura Bretan