”Am decis să-l urmez pe Iisus pentru tot restul vieții” , a declarat tânăra artistă. Laura Bretan este învingătoarea celui de-al şaselea sezon al emisiunii ”Românii au talent”, câştigând marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Tot ea a participat la vârsta de doar 13 ani la sezonul 11 al emisiunii ”America’s Got Talent”, unde a fost finalistă.

Laura Bretan a participat la numeroase emisiuni de televiziune și a susținut diverse spectacole, inclusiv în România, unde a impresionat pe toată lumea cu vocea sa de soprană. Laura Bretan s-a născut pe 7 Aprilie 2002, în Chicago. Părinţii acestea, Rahela şi Petru Bretan, sunt originari din Haţeg și, respectiv, Satu Mare.

În 1991, mama Laurei, a emigrat în SUA, iar tatăl ei a părăsit România în 1994. S-au cunoscut abia în 1997, iar în 2001 s-au căsătorit la Biserica Românească din Chicago. Artista are doi frați: Estera și Petru.

Zilele acestea, Laura Bretan a fost botezată în biserică, alături de sora sa mai mică, Estera, care are 15 ani. Născută într-o familie penticostală, Laura Bretan a primit taina botezului la vârsta de 19 ani. Ceremonia a avut loc în data de 12 septembrie și a fost live pe YouTube, durând peste 4 ore. A inclus slujba religioasă, predica pastorului, ritualul scufundării în apă și mai multe momente în care corul bisericii a cântat.

”Aș vrea să le mulțumesc părinților pentru că au fost de acord cu decizia mea”

„Azi am decis să-l urmez pe Iisus pentru tot restul vieții. Aș vrea să le mulțumesc părinților pentru că au fost de acord cu decizia mea, membrilor familei, prietenilor, liderilor Bisericii. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a spus tânăra soprană Laura Bretan.

Și sora sa mai mică, Estera, a declarat: „În fiecare moment al vieții mele, Dumnezeu a fost cu mine și m-a ținut în mâna lui. În cele mai întunecate zile ale mele, el a fost lumina mea. El m-a învățat ce e dragostea adevărată. Azi am decis să-mi declar public dragostea pentru Iisus Hristos”.

Vezi și De ce a refuzat Flavia Mihășan să bage copilul în cristelniță!

Citește și:

Cum arată, la 13 ani, fiica cea mică a lui Jorge. Karina a devenit o domnișoară superbă! Cum o descrie celebrul ei tată

Sângele apă nu se face. Ce îi place Emmei Răducanu să mănânce când vine în România