Larry King, fostă gazdă de talk-show a postului CNN, a spus public câteva dintre problemele prin care a trecut. Dacă despre operația pe inimă din aprilie s-a știut, puțini au habar că vedeta suferise un accident vascular cerebral cu doar o lună înainte, în martie.

”Am suferit un atac cerebral”, a anunțat el, menționând că de atunci nu-și mai poate folosi un picior. Acesta se vindecă, dar încet, medicii promițându-i că va merge până la Crăciun. Acesta este și motivul pentru care Larry King a fost fotografiat folosind scaunul rulant.

Nu-și mai amintește nimic din martie

”A fost un an greu, nu-mi mai amintesc nimic din martie – în martie am suferit accidentul vascular cerebral”, a declarat el. Iar din acel moment a fost în comă timp de câteva săptămâni. În mod miraculos, și-a revenit însă, nerămânând cu alte sechele decât cele de la picior.

”Nu mai conduc, dar m-am întors la muncă și asta mă face să mă simt fantastic”, a mai spus omul de televiziune.

După accidentul cerebral și comă, a urmat operația pe inimă. A trecut prin multe în ultima vreme, mereu cu zâmbetul pe buze. De altfel, medicii i-au și spus că sunt impresionați de atitudinea sa.

”Medicul meu mi-a spus că am un spirit incomparabil”, a declarat Larry King.

Infarct și de două ori cancer

Insă aceste probleme de sănătate sunt doar câteva dintre cele prin care a trecut vedeta TV. Larry King a suferit un infarct în 1987 și a fost diagnosticat cu cancer de prostată în 1999.

În 2017, a fost diagnosticat, în urma unui test anual de rutină, cu cancer pulmonar în stadiul 1. Faptulș că l-a depistat devreme i-a salvat viața.

A urmat o operație prin care i s-a îndepărtat tumoarea. În numai o săptămână se întorsese deja la muncă.

Iar în această vară au apărut problemele și în viața lui personală. Omul de televiziune a depus actele de divorț, după 22 de ani de căsnicie. El și Shawn Southwick King au împreună doi fii, dar de ani buni se certau. ”Larry a fost aproape de moarte și asta l-a zguduit puternic. Și-a dat seama că nu a mai fost fericit de multă vreme. Mariajul său era demult terminat”, a declarat un apropiat de-al lui.

Alte surs au povestit însă că, în realitate, omul de televiziune a aflat că soția îl înșela.

Vezi și Prima imagine cu Larry King după ce a suferit un atac de acord. Omul de televiziune e de nerecunoscut

Citește și: