Cursa pentru ultima șansă din a doua etapă a adus și prima elimiare de la America Express. În ediția 8 din 25 ianuarie, trei echipe au luptat pentru a rămâne în competiție, dar pentru cea de pe ultimul loc, totemul din cutie a fost roșu, nu verde, asta însemnând eliminare.

Jean și Dinu, Ovidiu și Joaquin și Larisa și Diana au tras tare în cursa pentru ultima șansă, însă pe ultimul loc au ieșit gimnastele, așa că au fost nevoite să-și ia la revedere de la colegi. „Mi s-a făcut pielea de găină!”, a exclamat Andreea Antonescu când Irina Fodor a anunțat eliminarea.

irina-fodor-si-gimnasteleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Larisa Iordache și Diana Bulimar, eliminate de la America Express

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminare în ediția 8 din America Express. Mexico City nu le-a purtat noroc fetelor, iar aglomerația din metropolă le-a pus bețe în roate. Deși s-au clasat pe locul 3 în ziua anterioară, ele au intrat la cursa pentru ultima șansă votate fiind de colegii lor, anunță A1.ro.

„Mă uit la tatuajul Larisei și văd ceea ce ne-au demonstrat în fiecare secundă până acum: că sunt neînfricare, înțelepte. Putem fi mândre de ele, așa cum este o țară întreaga”, a spus Irina Fodor, înainte de a deschide cutia cu totemul care, de data aceasta, a avut culoarea roșie.

„Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales să fim în această cursă, eu deja voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar. Printre concurenții care le-au dat fetelor un vot negativ, care le-a trimis în cursa pentru ultima șansă, se numără și Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru.

„Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede, pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente, exact ca în competiții și cred că ne-a ajutat un pic să ne mai împrospătăm sufletul cu această experineță”, a spus Larisa Iordache.

„Erau tanc, nu se aștepta nimeni și să iasă în modul ăsta – un pic mișelește – adică votate de tovarășii lor”, a comentat și Puya.

Gimnastele au părăsit competiția America Express cu ochii în lacrimi, dar cu o mulțime de noi experințe. „Știi că m-ai învățat să am mai mult tupeu, nu? Înainte și dacă îmi repara țeava aiurea, o chemam pe nevastă-mea. Mi-ai dat o lecție la prima etapă”, i-a mărturisit Bordea Dianei.

Ce vedete participă la America Express și care sunt noile reguli în concurs

Alături de Larisa Iordache și Diana Bulimar, pe Drumul Aurului, au pornit Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Bianca Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Acestea sunt vedetele care, în acest sezon, concurează pentru mult râvnitul premiu de 30.000 de euro. Până la finală, însă, concurenții se întrec și pentru o nouă miză, care face competiția și mai aprigă. Este vorba despre Jokeri, aruncați în joc pentru prima dată la America Express. Aceștia au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație, până la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum.

America Express – Drumul Aurului a început din 15 ianuarie, la Antena 1. Emisiunea este difuzată duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu periculos.

Citește și: Concurenții America Express, despre decesele din familie. Puya: „Fratele meu a murit mult prea devreme”. Ce spune Andreea Antonescu despre tatăl ei

Citește și: Adevărul despre pericolul din America Express: criminalitate, răpiri, tâlhării. Doina Teodoru: ”Acela a fost primul meu moment de panică”