Gimnasta Larisa Iordache a fost operată de urgență, după ce a suferit o criză renală. Nu este prima dată când sportiva ajunge pe mâinile medicilor pentru că, cu ceva timp în urmă, aceasta a avut probleme la nivelul membrelor inferioare.

După operație, Larisa le-a transmis fanilor un mesaj: ”Am ieșit din spital. Sunt fericită, dar cam amețită. Sunt șocată cât de mult poți să reții în corp serurile care se administrează în spital, sunt umflată la față, mai ales că de trei zile eu nu mănânc nimic.

Am și mâinile umflate, picioarele nu-mi mai intră în adidași, dar o să am răbdare cu mine.”, a spus Larisa Iordache pe InstaStory.

Motivul pentru care a fost operată gimnasta

Sportiva dezvăluie faptul că nu a avut grijă de sănătatea ei așa cum trebuia, iar pentru acest lucru, problemele de sănătate i s-au agravat, fapt pentru care a fost operată de urgență.

„Am ajuns în spital, pentru că am făcut, din nou, o criză renală și pentru că nu am făcut lucrurile atunci când trebuia, am ajuns iar de urgență la spital. Am fost băgată în operație. Nu grea. Mi s-a montat un stent ”, a  continuat gimnasta.

Totodată, gimnasta a dezvăluit că vizitele la doctor nu s-au încheiat, chiar dacă a fost operată. Mai există probleme pe care trebuie să le rezolve.

“Trebuie să mă duc iar la doctor și să-mi scoată pietricica. Nu s-a putut scoate acum din cauza infecției pe care o am.

A fost dificil psihic. Fizic, acum mă resimt, mă dor toate. Am avut și febră… și tot ce ai când ai probleme cu rinichii.

Peste o lună vin la spital. Apoi două săptămâni mai trag de mine și sunt ca nouă apoi”, a mai adăugat vedeta.

Sfatul sportiveio pentru toată lumea

”Mi-am învățat lecția. Trebuie să fac lucrurile la timp, chiar dacă nu mă doare. Nu lăsați de pe-o zi pe alta. Cu sănătatea nu te joci.

Cât trăim învățăm și trecem prin chestii. Acum mi-am învățat lecția, să nu mă mai las pe mine și să am grijă de mine”, le-a mai spus Larisa Iordache fanilor.

Vezi și Motivul pentru care Nane a ales să facă operația pe creier în Germania: „Dacă făceam asta în București…”

Citește și:

George Burcea, dezvăluiri controversate după divorț: ”A fost nevoie să ne căsătorim”

Cum și-a cunoscut vedeta TVR-ului soțul, cel cu care e împreună de 26 de ani: „Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația”