Marian Drăgulescu, dezvăluiri inedite despre divorțurile prin care a trecut. De ce nu au funcționat căsniciile sportivului și cu care dintre foste s-ar împăca

Larisa Drăgulescu e în culmea fericirii, căci în curând urmează să devină mămică din nou, pentru a treia oară. Focoasa roșcată și noul ei partener de viață se pregătesc să fie părinți, pentru el pentru prima dată, pentru ea a treia oară.

Cum au reacționat Larisa Drăgulescu și iubitul când au aflat că vor avea băiețel

Fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu a povestit cum merge sarcina, dar și cum a reacționat în momentul în care a aflat că va avea băiețel.

Deși toate calculele ei și testele băbești îi spuneau că poartă în pântece o fetiță, iată că mare i-a fost mirarea când medicii i-au zis că vor avea băiat.

Totodată, ea deja începuse să cumpere haine de fetiță și să amenajeze camera în roz, iar acum va trebui să facă schimbări, după aflarea veștii.

”Totul decurge normal, acum e totul bine, în afara faptului că mă simt doar puțin obosită, în rest nu am nicio problemă.

Am fost foarte surprinsă când am aflat că voi avea băiețel, mă așteptam să fie fată. Mi-am făcut foarte multe calcule din acelea de pe Internet, cu pulsul inimii, toate aceste teste băbești, și îmi ieșea fetiță și am zis că sigur va fi fată. Mă gândisem deja la nume de fată, am pregătit un dormitor nou și am vopsit pereții roz. Când am aflat că va fi băiețel am fost surprinsă”, a spus Larisa Drăgulescu pentru Spynews.ro.

Copilul se va naște prin cezariană

Larisa, devenită între timp vedetă pe site-urile pentru adulți, va naște în luna septembrie și băiețelul ei va veni pe lume prin operația de cezariană.

Roșcata are deja două nașteri naturale, însă acum, o dată cu vârsta, medicii i-au recomandat să facă operație de cezariană.

”Iubitul meu și-a dorit doar ca bebelușul să fie sănătos, el se bucură, m-a lăsat pe mine să mă bucur de tot, nu se bagă. Acum trebuie să ne gândim din nou la nume de băiat, trebuie să revopsim și camera, dar avem timp. O să nasc în luna septembrie.

O să fac cezariană, am celelalte două nașteri natural, dar nu mai e indicat acum să nasc natural, la aproape 39 de ani. Sper să fie bine, am puține emoții legate de operația în sine, eu am doar o operație de implant mamar, nu prea știu cum e, sper să fie bine, să mă recuperez bine, ușor”, a mai zis vedeta.

De ce nu vrea să se căsătorească Larisa Drăgulescu cu iubitul ei

Larisa Drăgulescu și iubitul ei au avut o relație la distanță la început, însă de acum bărbatul locuiește mai mult cu vedeta, în Reșița, pentru a se asigura că aceasta este bine și să aibă grijă de ea.

”Noi am avut o relație la distanță, dar acum el a decis să stea mai mult cu mine la Reșița, mai ales că eu nu pot să călătoresc momentan. Mi-a fost foarte greu să merg până la Calafat în vacanță, m-am sucit prin toate părțile, nu pot să stau confortabil, a ales să stea el cu mine la Reșița”, a mai zis ea.

În ceea ce privește o eventuală nuntă cu partenerul ei, Larisa Drăgulescu nici nu vrea să audă de așa ceva și susține că actul nu îi leagă în niciun fel și nu trebuie să se căsătorească doar pentru că va veni un copil pe lume.

Roșcata mai spune că băiețelul va fi trecut pe numele de familie al iubitului ei, iar povestea lor de dragoste va rămâne neschimbată, la fel ca până acum.

”Nu doresc să mă mai căsătoresc, nu mai vreau să facem niciun fel de act, important e să ne înțelegem noi bine, nu are nicio relevanță că vine un copil și nu avem noi acte, trebuie să ne concentrăm pe copil, sunt multe de făcut pentru copil.

Nu ne ajută cu nimic altele, fiecare rămâne pe numele lui, pentru ce să mai schimbăm, mai rău ne-am încurca. Bineînțeles, copilul va lua numele lui și este suficient”, mai spune ea.

Până acum, cei doi nu s-au afișat împreună în mediul online, iar acest lucru nici nu se va întâmpla probabil. Larisa Drăgulescu spune că preferă să fie discreți, mai ales că nici bărbatul nu își dorește să fie persoană publică.

”Nu m-am afișat cu el și nu cred că o să o fac curând, e mai bine așa, mai discret, nici el nu își dorește, nu e persoană publică, nu vrea să apară, e mai discret.

Lucrează și în IT și cred că job-ul lui e de așa natură încât să nu vrea neapărat să apară”, a mai zis Larisa Drăgulescu pentru sursa citată.

Vezi și Fostul gimnast Marian Drăgulescu spune cu subiect și predicat dacă și-a bătut sau nu fosta soție. Adevărul iese la iveală, după 13 ani

Alin Chirilă, eliminat de la Survivor. Au mai rămas doar 9 concurenți și multe scandaluri

Citește și:

Alina Sorescu, mesaj emoționant de ziua fiicei sale. Copilele au urcat alături de ea, pe scena Ateneului