Celebra artistă belgiană a cedat la insistențele unui om de afaceri din Ungaria, al cărui nume nu a fost dezvăluit, și a fost la Budapesta, să cânte la o petrecere privată dintr-un club, unde un bărbat a organizat un moment romantic pentru iubita lui ca să o ceară de soție.

Pentru acest efort al celebrei artiste, care nu obișnuiește să cânte în astfel de locuri, afaceristul i-a oferit 40 de milioane de forinți (echivalentul a 150.000 de euro), deși aceasta a cântat doar câteva minute, potrivit ziarului maghiar Bors.

A cântat doar câteva minute

Viitoarea mireasă nu a bănuit nimic. Ea a crezut că își însoțește iubitul la o cină normală, când deodată a apărut în local Lara Fabian, care a început să cânte câteva din melodii ei. În momentul în care aceasta a început și ultimul și cel mai faimos cântec al ei, hit-ul ”Je T’aime”, mirele a scos cu un inel cu diamant mare și i-a cerut mâna iubitei sale, care a izbucnit în lacrimi.
Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Etterbeek, Bruxelles – Belgia. În primii cinci ani din viaţă, ea a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se reîntoarcă în ţara natală.

Conturarea carierei sale a început în 1978, când, de Moş Nicolae, a primit în dar de la părinţii săi un pian. Odată ce acest vis al său s-a împlinit, Lara a început să compună primele sale melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986, ea a câştigat concursul Le Tremplin de Bruxelles, competiţie ce a dus la înregistrarea primului său single, numit „L’Aziza”.

Recunoaşterea internaţională a artistei a venit doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia „Croire”, unde s-a clasat pe locul al patrulea. Primul său disc a fost lansat în 1991 şi a fost foarte apreciat, aducându-i nominalizarea la premiile candiene Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei.