Într-o emisiune recentă, la The Tonight Show, artista a interpretat o piesă, dar fanii au observat că pe degetul ”potrivit” avea o bijuterie ce nu poate fi altceva decât un inel de logodnă.

Publicația People a dezvăluit că vedeta s-a logodit cu muzicianul Clayton Johnson, cel pe care l-a cunoscut printr-o aplicație de dating.

Lana nu a făcut vreo declarație oficială despre acest subiect, dar fanii săi de pe conturile de socializare au observat că inelul apare în mai multe postări de pe Instagram din ultima vreme.

Johnson și Lana del Rey au început să se urmărească unul pe celălalt pe rețelele de socializare în august și au apărut în mai multe fotografii împreună, iar de Halloween, aceștia au purtat costume perfecte pentru un cuplu, îmbrăcându-se în Sperietoarea și Dorothy din Vrăjitorul din Oz.

Înainte de această relație, cântăreața a format un cuplu cu ofițerul de poliție Sean Larkin, dar relația nu a avut succes, acesta confirmând despărțirea pentru în martie.

Artista a mai fost logodită, în 2013, cu Barrie-James O’Neill, cu care forma un cuplu din 2011. Nici această relație nu a mers.

Vezi și E celebră și foarte discretă când vine vorba de viața personală, dar și-a luat inima în dinți și ne-a prezentat iubitul. E celebru și el!

Citește și:

Bat clopotele de nuntă pentru Florin Ristei și Naomi Hedman? Juratul de la X Factor, detalii despre inelul de logodnă

Când va naște Gina Pistol. Anunțul așteptat de toată lumea. Detalii despre numele bebelușului