Artista a postat o fotografie în care el o îmbrățișează și o sărută pe creștet. Cei doi fuseseră fotografiați împreună de către paparazzi încă de acum mai multe luni.

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Iată că artista începe cum nu se poate mai bine anul 2020. De la despărțirea de italianul Francesco Carrozzini, în 2015, nu s-a mai știut nimic de viața ei amoroasă. Faptul că a postat acum pe Instagram o fotografie cu un bărbat e o dovadă majoră de asumare, o dovadă că artista este cu adevărat fericită.

Sean Larkin este o celebritate atipică, el bucurându-se de o mare popularitate în mediul online. El îşi postează activitatea pe reţelele de socializare în calitate de consilier al programelor despre crime şi pentru practicarea exerciţiilor de crossfit.

La 46 de ani, el are sute de mii de simpatizanţi pe rețelele de socializare, unde postează imagini la bustul gol. Este considerat un adevărat „influencer”.

Între cei doi e o diferență de 12 ani, cântăreața având 34 de ani. El are doi copii dintr-o relaţie anterioară, dar aceștia nu sunt o piedică în calea dragostei lor. Fiica cea mare a lui Larkin are 22 de ani, iar fratele ei este încă adolescent.

Odată apărută această iubire la orizont, internauții au început deja să glumească pe seama faptului că Lana ar putea să-și piardă inspirația, ținând cont de faptul că hiturile sale sunt mai ales pe teme lugubre.

Cântăreaţa a lansat albume precum „Born to Die” (2012), Ultraviolence (2014), Honeymoon (2015) sau Lust for Life (2017).

„Norman Fucking Rockwell”, cel de-al şaselea său album de studio, a fost lansat pe 30 august 2019.

Vezi și Adele e de nerecunoscut! A divorțat, are un nou iubit și multe kilograme în minus!

Citește și: