Nepoata regretatei prințese Diana a avut parte de o nuntă de vis, ce a avut loc în Italie, aproape de Roma , într-un conac imens.

Lady Kitty Spencer şi Michael Lewis, un magnat milionar, în vârstă de 62 de ani, şi-au unit destinele în faţa prietenilor şi a familiei la Vila Aldobrandini, un conac din Frascati, aflat în apropiere de Roma.

Mireasa a purtat o rochie Dolce & Gabbana din dantelă albă, inspirație victoriană, din dantelă albă, cu gât înalt și mâneci ușor bufante. Aceasta a avut o coafură simplă, cu părul strâns într-un coc. Lady Kitty Spencer este, de altfel, ambasador global al mărcii Dolce & Gabbana și poartă deseori ținute ale acestei case de modă, indiferent de ocazie.

*EXCLUSIVE* Kitty Spencer seen with her fiance Michael Lewis shopping and looking at rings in the Bvlgari store in FlorenceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Oaspeţii s-au bucurat de cină şi dans, apoi au ieşit pe terenul conacului, care oferă o vedere spre Roma, pentru a urmări un foc de artificii spectaculos.

Michael Lewis este divorțat și are trei copii, care au fost și ei, de asemenea, prezenți, la nunta acestuia.

View this post on Instagram

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer)Nu a participat niciun membru al familiei regale

Deși nu a sulfat nicio vorba despre marele eveniment din viața ei, Kitty Spencer a fost dată de gol de modelul, de origine olandeză, Marpessa Hennink, care a publicat săptămâna trecută un indiciu despre nuntă.

În imagine era prezentă Kitty Spencer, iar în dreptul ei era scris: „Echipa Miresei. În sfârșit, se întâmplă”.

Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au fost înconjurați de cei apropiați, familia și prietenii lor, iar printre invitați, s-au numărat surorile gemene ale miresei, Eliza și Amelia, dar și multe vedete de la Hollywood, precum Robert Pattinson, starul pop Pixie Lott sau soția lui Idris Elba. Însă, la eveniment nu a fost prezent niciun membru al familiei regale, deși Kitty e foarte apropiată de verii ei, William și Harry.

Verişoara prinţilor William şi Harry a crescut în Cape Town, iar iubitul său, preşedintele brandului de modă Foschini, cu o avere de peste 150 de milioane de dolari, este originar tot din Africa de Sud.

Divorțat și cu trei copii

Mai în vârstă cu cinci ani decât tatăl lui Kitty, contele Spencer, Lewis este divorţat şi are trei copii. În ciuda averii sale, este un om discret și modest, a povestit o sursă, care a certificat faptul că inelul i-a fost înmânat nepoatei lui Lady Di înainte de Crăciun, în 2019.

Cei doi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în mai 2019, la o plimbare prin New York.

Înainte de a avea o relaţie cu Lewis, Kitty a fost văzută în compania magnatului italian Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 52 de ani.

Foto: Profimedia

Citește și:

Smiley a împlinit azi 38 de ani! Cel mai frumos mesaj e chiar cel scris de el!

Noi detalii despre starea bebelușei Cristinei Cioran. Vedeta a făcut anunțul chiar de ziua ei:„Ema va fi…”