În mesajul care însoţeşte fotografia, Gaga îşi anunţă fanii că s-a „distrat atât de bine” alături de iubitul ei în Miami, la Super Bowl. „Dragostea mea către toţi micuţii mei monştri şi fani, voi sunteţi cei mai buni!”, a adăugat cântăreaţa.

Între timp, au și apărut infiormații cu ei doi, la Super Bowl, semn că nu se mai ascund deja, prezentându-se ca un cuplu.

În imaginea postată pe rețeaua de socializare, cei doi par să se afle la bordul unui iaht, în fundal zărindu-se oceanul. Lady Gaga este îmbrăcată destul de sumar, în costum de baie albastru, pantaloni scurți și o bluză neagră din plasă.

 

View this post on Instagram

 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Chipeșul brunet, care seamănă destul de bine cu actorul Joaqim Pheonix, este un om de afaceri, Michael Polansky, cu care vedeta se întâlnește de mai multe săptămâni. Cei doi au petrecut inclusiv Sărbătorile împreună.

Conform profilului său de pe LinkedIn, Michael Polansky este absolvent de Harvard şi CEO de mai bine de 10 ani al companiei Parker Group, cu sediul la San Francisco.

Anul trecut Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul său Christian Carino.

După ce solista a interpretat un duet caracterizat drept „foarte fierbinte” la gala Oscar de anul trecut, alături de actorul Bradley Cooper, cu care a jucat în „A Star Is Born”, mulţi s-au grăbit să comenteze că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă, însă ambii au infirmat acest lucru.

Citește și: