Bruce Willis a fost sărbătorit în familie, iar filmulețele publicate pe Instagram de Emma Heming, actuala lui soție, și de Demi Moore, fosta soție a actorului, sunt emoționante.

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming, nu și-a stăpânit lacrimile și a avut un discurs sfâșietor pe Instagram, unde a publicat și un filmuleț-colaj cu cele mai frumoase momente din viața lor de familie. „E iubire pură. Și, la rândul lui, este foarte iubit. Și îl voi iubi mereu. La mulți ani, dragul meu! Dorința mea pentru ziua lui Bruce este să vă rugați în continuare pentru el, pentru că sufletul lui sensibil va simți asta. Vă mulțumesc că îl iubiți și că aveți grijă de el”, a scris Emma Heming.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

În înregistrarea video postată duminică pe contul ei, Emma a recunoscut că s-a simțit extrem de tristă în momentul în care a montat acest filmuleț.

„Am momente de tristețe în fiecare zi. Durere în fiecare zi. Și o simt cu adevărat astăzi, de ziua lui de naștere. Așa că am realizat acest reel (clip video scurt), pe care îl postez de ziua de naștere a soțului meu. Nu știu de ce fac asta, pentru că videoclipurile sunt ca un cuțit în inima mea. Dar, o fac și pentru mine, și pentru voi, pentru că știu cât îl iubiți pe soțul meu”, a fost mesajul Emmei, potrivit Daily Mail.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Bruce Willis are cinci fiice și urmează să devină bunic

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000, după 13 ani de căsnicie, dar se vizitează și azi, iar actrița are o relație excelentă cu actuala soție a lui Willis, mai tânăra Emma Heming Willis. Povestea de dragoste dintre Bruce Willis și Emma Heming este una dintre cele mai frumoase de la Hollywood. Cu Demi Moore, Bruce are trei fete, Rumer (34 de ani), Scout LaRue Willis (31 de ani) și Tallulah (28 de ani).

Cu actuala soție, actorul are două fiice, Mabel (10 ani) și Evelyn (8 ani. Sunt o mare familie, fără resentimente și orgolii și petrec mult timp împreună. Din păcate, boala cu care a fost diagnosticat Bruce Willis este un alt motiv ca familia să fie și mai unită. La finele anului trecut, Rumer, fiica cea mare a lui Demi și a lui Bruce, a anunțat că este însărcinată, așa că cei doi foști soți vor deveni bunici pentru prima oară.

untitled-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bruce Willis, diagnosticat cu demență frontotemporală

În urmă cu o lună, familia lui Bruce Willis a anunțat că actorul suferă de demenţă frontotemporală. “De când am anunţat diagnosticul de afazie, în primăvara anului 2022, boala lui Bruce a progresat şi acum avem un diagnostic mai specific: demenţă frontotemporală.

Din nefericire, dificultăţile de comunicare reprezintă doar un simptom al bolii de care suferă Bruce. Deşi este dureros, este totuşi o uşurare faptul că în sfârşit avem un diagnostic clar”, se arată în comunicatul familiei lui Willis, semnat Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn, adică soția, fosta soție și cele 5 fiice ale actorului.

Demenţa frontotemporală reprezintă un grup de tulburări care duc la deteriorarea lobilor frontali şi temporali ai creierului prin atrofie.

Familia actorului a menţionat că boala de care suferă Willis este, în cazul persoanelor sub 60 de ani, cea mai întâlnită formă de demenţă. “În prezent nu există tratamente pentru boală, o realitate care sperăm să se va schimba în anii care vin. Pe măsură ce boala lui Bruce avansează, sperăm că mass-media va atrage atenţia asupra acestei boli, care are nevoie să fie ştiută mult mai bine de oameni şi necesită cercetări”, a precizat familia lui Willis.

În martie 2022, familia lui Bruce Willis a anunțat că actorul a fost diagnosticat cu o boală care îl obligă să se retragă din actorie. Afazia este o tulburare care te lasă fără abilitatea de a comunica și poate fi cauzată de un atac cerebral, o lovitură la cap, o tumoare pe creier sau o altă boală precum demența. Este des întâlnită în rândul persoanelor peste 65 de ani.

Citește și: Demi Moore a împlinit 60 de ani. Viața ca un thriller a celebrei actrițe: droguri, alcool, viol, depresie, divorțuri

Citește și: Soția lui Bruce Willis îi imploră pe paparazzi să îi lase soțul în pace