Bianca si Liviu au petrecut cele 24 de ore împreună, dar cu decizii diferite. Bianca, hotărâtă, după cum declara în emisiune, să își trăiască viața asumat și independent, o viață din care Liviu să nu mai facă parte, dar urmărindu-și strategia prin care se vor întoarce împreună în țară, astfel ca în momentul despărțirii să poate beneficia de un ajutor material.

Ea l-a mințit pe Liviu că îi va mai da o șansă pentru a reuși să își ia lucrurile și cățelul din casa în care locuiau împreună. Însă, din momentul în care au ajuns acasă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. După cum a spus, Liviu își dorea să ajungă acasă cu Bianca, unde urma să își schimbe atitudinea și lipsa de implicare în relație, de până atunci. La întâlnirea după trei luni de la întoarcerea din Thailanda, lucrurile erau complet schimbate între cei doi: deși au venit separat, niciunul nu a vrut să ofere un răspuns dacă sunt sau nu împreună.

Liviu și Bianca s-au căsătorit

Bianca a spus că este foarte bine, dar în timpul interviului, atunci când a fost întrebată dacă este fericită, ea a început să plângă, iar declarația făcută de ea a uimit pe toată lumea. Ea a recunoscută că în timpul difuzării emisiunii, ea și Liviu s-au căsătorit, iar Bianca a făcut mai multe schimbări printre care și o operație de implant de silicon.

Cătălin a început o relație cu ispita Nicoleta, care s-a sfârșit repede

Povestea relației dintre Cătălin și Nicoleta a fost una dintre cele mai urmărite de public. Cătilin a dezvăluit că își va părăsi iubita Nicoleta, pentru ispita NIco, de care se simțtea foarte îndrăgostit. După ce s-au revăzut pe insulă, ei  au stat de vorbă despre ce s-a întâmplat și despre relația lor, despre o confuzie intre iubire și prietenie. În cele 24 de ore petrecute împreună au plâns amândoi, el a încercat să o consoleze și, în cele din urmă, în mod surprinzător, Cătălin a decis să mai dea o șansă relației lor, deși a făcut o promisiune ispitei Nicoleta de a fi împreună la întoarcere.

Cătălin a părăsit-o pe ispita Nicoleta

La rândul ei, ispita a luat hotărârea să îl aștepte la sosire, pentru a primi o explicație față în față. În această discuție, Cătălin și-a asumat din nou relația cu ispita, femeia de care s-a îndrăgostit în Thailanda, spunând-i că vrea să înceapă o relație cu ea și plecând împreună la ea acasă. Dar, lucrurile nu au durat mult și Cătălin s-a întors din nou la iubita lui Nico, pe care a cerut-o în căsătorie. În prezent cei doi concurenți sunt din nou împreună.

 

Citește și: Cleopatra Stratan avea doar 3 ani când a cucerit România cu melodia „Ghiță”. Acum împlinește 15 ani, iar transformarea este spectaculoasă

Doar două cupluri și-au spus „Adio”, după emisiunea

Maria și Cosmin au plecat de pe „Insula iubirii” împreună, cu promisiunea concurentei că se va schimba și că se va purta mai frumos cu partenerul ei. „A fost o experiență frumoasă”, a spus ea despre ce a trăit  în Thailanda, o experiență care i-a adus mai multă cunoaștere de sine și respect pentru partenerul ei, pe care a fost la un pas să îl piardă.

Diana și Ben au plecat despărtiți din Thailanda, iar la testimonial au povestit că, până la despărțirea finală a mai durat un timp, petrecut împreună. În ceea ce privește relația ei cu ispita, concurenta a declarat că ”eu și Andi am rămas în relații bune, însă nu suntem compatibili 100%”, spunând că în acest moment este singură.

Aurel și Alexandra și-au reproșat mai multe lucruri, în special legate de bani în ultima zi petrecută pe insulă. Cei doi nu au plecat ca un cuplu din Thailanda, însă, la întoarcere au continuat relația, tot cu împăcări și despărțiri. În cele din urmă, după o altă perioadă, Alexandra a înregistrat un mesaj pentru emisiune spunând că s-a despărțit definitiv de  Aurel, și-a făcut prieteni noi și a început o altă viață. Robert și DeeDee și-au dat și ei încă o șansă relației.

Citește și: