Azi începe etapa de dueluri de la Vocea României, iar locul în care antrenorii au ales să anunțe concurenții cu cine se vor duela se anunță a fi unul inedit, la înălțime, care să le dea putere și să îi pregătească de luptă.

Un număr de 56 de participanți care s-au prezentat la audițiile pe nevăzute au reușit să întoarcă cel puțin un scaun și să ajungă în cea de-a doua etapă a competiției. Antrenorii au format deja duetele pe care le-au considerat cele mai potrivite și în această seară vor fi văzute primele nouă.

Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga au petrecut multe zile alături de concurenți pentru a-i ajuta să creeze momente perfecte pe scenă și să arate tot ce au mai bun. Chiar dacă unul dintre dueliști nu va reuși să meargă mai departe în echipa antrenorului în care se află acum, ceilalți trei antrenori îl pot salva și astfel îi mai pot oferi o șansă.

Credit foto: Pro Tv

Marius Moga, Smiley, Pavel Bartoș, Loredana, Tudor Chirilă (Vocea României)

Melodii precum ”Crazy”, ”Need you now” sau ”Loosing my religion” vor fi interpretate în forță de către cele nouă cupluri de concurenți, urmând să fie aleși cei care acced în etapa semifinalelor.

Show-ul din această seară, care fi difuzat de la ora 20:30, la Pro Tv, promite să fie un show desăvârșit, cu voci frumoase, decizii neașteptate ale antrenorilor, reacții surprinzătoare și luptă aprigă pentru un loc în etapa următoare a competiției.

Credit foto: Pro Tv