Armie Hammer, celebru pentru rolurile din „Call Me By Your Name” și „Rebecca” , a divorțat de Elizabeth Chambers, femeia cu care era căsătorit de 10 ani și aveau împreună doi copii, după ce și-ar fi înselat soția cu partenera din filmul Rebecca, actrița Lily James, care a fost poreclita noua distrugătoare de căsnicii de la Hollywood după Angelina Jolie.

Actorul a fost implicat și într-un scandal sexual, fiind acuzat de viol. O tânără l-a acuzat pe actorul american, la începutul anului, că ar fi violat-o acum patru ani timp de peste patru ore, în timp ce a izbit-o cu capul de perete, la scurt timp după ce mai multe femei l-au acuzat pe rețelele de socializare că le-ar fi abuzat fizic și emoțional. El s-a stabilit ulterior în Insula Grand Cayman, în încercarea de a se detașa de scandalurile care i-au afectat imaginea, iar acum iubește din nou. Actorul de 34 de ani a fost văzut în compania unei tinere stomatolog, specializată în igienă dentară, pe nume Lisa Perejma, cu care a început o relație, a declarat o sursă pentru revista People.

„Se întâlnește cu o stomatoloagă de pe insulă. Recent, au fost într-o vacanță în Est, cealaltă parte a insulei în care locuiesc. Par a avea mulți prieteni, iar ea l-a prezentat unor oameni care nu l-au cunoscut până acum”, a dezvăluit sursa pentru People.

Fosta soție a actorului, Elizabeth Chambers, locuiește pe aceeași insulă împreună cu cei doi copii ai lor, încă de la începutul pandemiei. Cei doi au divorțat în septembrie 2020, după 10 ani de mariaj. Au decis să se ocupe împreună de cei doi copii ai lor.

Armie Hammer and Elizabeth ChambersSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că problemele au apărut în 2019, când Armie Hammer filma “Rebecca”, alături de Lily James. Se pare că soția sa, Elizabeth Chambers, a găsit pe telefonul lui mesaje pasionale de la o femeie pe nume “Adeline”. Coincidență sau nu, “Adeline” era numele folosit pentru Lily James pe platourile de filmare, în condițiile în care personajul ei nu avea un nume specificat, ci e prezentată doar ca „doamna de Winter”.

Potrivit Daily Mail, Elizabeth Chambers a clacat în momentul în care soțul ei i-a trimis din greșeală un mesaj cu conținut sexual destinat altei femei. În ciuda faptului că Hammer și soția sa au făcut terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia, până la urmă au ales să divorțeze și să pună punct mariajului lor ce a durat 10 ani. Soția lui Hammer a fost devastată să afle de aventura soțului său și nu a putut trece peste.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru Daily Mail că Hammer i-a picat cu tronc lui Lily James de cum l-a cunoscut. “Nu era subtilă deloc. Iar lui nu îi displăcea asta. Îl atingea mereu și se uita la el cu subînțeles. În vreme ce filmau împreună, când aveau pauze mai lungi, Hammer prefera să rămână în zonă, în loc să se ducă la familia sa”, a spus sursa.