La aproape trei săptămâni de când a fost externat din spital, Alexandru Arșinel a dezvăluit că virusul, pe care l-a luat și el chiar dacă se vaccinase, i-a agravat starea de sănătate, fiind obligat să meargă, în continuare, la spital pentru oxigen.

Totodată, actorul se felicită că s-a vaccinat anti-COVID, datorită serului având simptome ușoare ale bolii.

“Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul.

Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit impact.ro.

Alexandru Arșinel nu se lasă

În 2013, Alexandru Arșinel a fost operat și a suferit un transplant de rinichi. Actorul a precizat că, în prezent, urmează două tratamente. Unul pentru îndepărtarea efectelor COVID-19, altul pentru funcționarea rinichiului.

“Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poţi să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!”, a mai declarat marele actor.

Ce va face de ziua sa de naștere

Pe 4 iunie, Alexandru Arșinel va împlini 82 de ani. Ia în calcul ca ziua de naștere să o petreacă la aer curat, la munte.

“Deja mă gândesc să mă retrag la munte. Am vorbit acolo pentru o doză proaspătă de oxigen, de care am mare nevoie. Norocul meu e că se găseşte, din plin, la diverse cote. Va trebui să-mi încarc bateriile, fiindcă vom avea treabă cam toată vara, la Grădina din Herăstrău. Doar vremea să ţină cu noi!”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Vezi și Alexandru Arșinel, despre lupta pe care a dus-o pentru viață, după ce a fost infectat cu Covid. Mărturiile unui fost bolnav de coronavirus, la 81 de ani

Citește și:

Primele declarații ale Elenei Merișoreanu, după ce a fost operată de urgență. Cum se simte artista de 73 de ani

Fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, mărturisiri despre familia tatălui ei. Ce spune despre Fulgy și Margherita?