„Nu îmi vine să cred că au trecut trei luni și ceva de când ne perpeleam nevoie mare dacă să îl retragem sau nu pe Alexandru de la grădiniță. Decizie ce trebuia luată în raport cu cel mic. Copilul se acomodase, îi plăcea și ce trai pe vătrai trăiam noi liberi până la patru când puteam să ne ocupăm doar de bebeluș. Cu toate astea, trag acum concluzia că tare bine am procedat țințndu-l pe lângă casă în toată această perioadă. Mai ales că știți și voi ce demență a fost cu epidemia de gripă și altele. Bebelușul era prea mic să riscăm”, a povestit Adela pe blogul ei.

Mai mult, ea a dezvăluit că este foarte încântată că micuțul Andrei, pe care îl alintă „Grăsuțul” a ajuns să doarmă și 10 ore pe noapte.

„ Grăsuțul, căci așa am ajuns să îi spunem bebelușului, a ajuns să doarmă, atenție!!! insist, atentie!!! și 10 ore legate  Nu aruncați cu nimic in mine, nu am niciun amestec. Mărturisesc că după prima noapte cu multe ore dormite,  am sunat speriată pediatra.  Mi-a spus că deja de la trei luni, bebelușii pot dormi și 10 ore fără nicio problemă. Adica ei pot, doar că de regulă nu vor.  Alexandru cel puțin doi ani jumate a spus nu și nu somnului prelungit. Așa că după asemenea experiență cum să cred eu ca pot fi atât de norocoasă. Am bănuit că a fost o întâmplare, dar uite că deja se împlinește o lună de când Grasuțu nostru drag doarme minim 6 ore legate noaptea. Trebuie să vă mai spun că are 8 kg, aproape 4 luni și un zâmbet adorabil. Este alăptat exclusiv și îi place păpica mult de tot”, a mai povestit prezentatoare emisiunii „Vorbește lumea”.

Adela Popescu nu revine prea curând pe sticlă

Adela a mărturisit că Alexandru s-a acomodat cu prezența frățiorului, deși la început tot i-a testat să vadă dacă îi acordă și lui aceeași atenție ca înainte.

„Acum să vă vorbesc puțin despre cum am reușit să gestionam relația frațiorilor.Alexandru pare că îl place mult. Asta și pentru că, cred eu, am procedat corect în anumite situații. Spre exemplu:  Dacă eu și Alexandru ne jucam în sufragerie și din dormitor auzeam că frațiorul s-a trezit, înghițeam în sec un minut până când Alexandru îmi atrăgea singur atenția rugându-mă să mă duc la el. În felul ăsta, el înțelegea că a fost dorința lui să mă duc, nu că am ales să las joaca noastra în favoarea frațiorului. Dacă alăptez și Alexandru face pipi și vrea să îl  însoțesc, cu siguranță întrerup alăptatul și merg cu el la baie. Ne-a testat permanent din primul moment în care am intrat cu bebe în casp, dar dupp ce s-a lamurit cp “suntem ai lui” în continuare s-a relaxat total. Îl pupă de fiecare dată când îl vede. De multe ori o face demonstrativ, dar l-am surprins și când nu știa că este văzut, făcând același lucru”, a mai spus Adela.

 

De altfel, Adela a mărturisit că nu se va întoarce prea curând în emisiunea „Vorbește lumea”, ci se gândește să revină abia în toamnă când va începe noul sezon.

Citește și: