Ben Affleck și Jennifer Garner, care au împreună trei copii – Violet, de 12 ani, Seraphina, de 9 ani, și Samuel, de 6 ani – au semnat actele finale miercuri. Niciunul dintre cei doi nu și-a angajat un avocat.

În ceea ce privește custodia copiilor, aceasta va fi împărțită între cei doi. Ben și Jennifer, ambii de 46 de ani, au convenit să meargă la ședinte cu un terapeut specializat pe creșterea copiilor în cadrul cuplurilor divorțate. Vor lua parte la aceste ședințe cel puțin șase luni.

Cei doi actori nu au avut un contract prenupțial, dar au reușit să cadă de acord în ceea ce privește împărțirea bunurilor.

Ben Affleck și Jennifer Garner au anunțat că s-au separat în 2015, iar vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, pentru că părea a fi unul dintre cele mai închegate cupluri de la Hollywood.

Chiar dacă procedurile ce țin de divorț au mers încet, mulți sperând că cei doi se vor împăca, fiecare dintre ei a mers cu pași repezi în plan personal. Actrița din ”Alias” are în prezent o relație cu un director al unui lanț de fast-food, John Miller, iar starul din ”Justice League”, a avut relații cu producătorul show-ului Saturday Night Fever, Lindsay Shookus, și cu modelul Playboy Shauna Sexton, cu care a încheiat recent idila. Imediat după aceea s-a internat la dezintoxicare, iar cea care i-a fost alături a fost tot fosta sa soție.

Chiar dacă au divorțat, între cei doi încă există o relație foarte strânsă, spun sursele: ”Ben întotdeauna va dori ce-i mai bine pentru Jennifer. Continuă să aibă o relație foarte puternică și amândoi muncesc foarte mult pentru ca totul să fie cât mai ușor pentru copii. Ea întotdeauna l-a sprijinit”.

Citește și: