Despre Joe Jackson, capul familiei Jackson, care a murit anul trecut, se știe că a abuzat de cei 10 copii ai săi. E vorba despre abuz mental, dar nu numai. În cazul ei, dar și a surorii Rebbie, a fost vorba și despre abuz sexual, spune ea.

Înstrăinată de familie multă vreme, La Toya susține că tată ei a violat-o de mai multe ori. Pur și simplu se ridica din patul conjugal și venea la ea în pat, în timp ce mama ei îl ruga să o lase în pace.

”Când tatăl tău se ridică din patul în care dormea cu mama ta și vine în pat cu tine, fiica lui, și o auzi pe mama spunând: Nu, Joe, nu noaptea asta! Las-o să se odihnească. Las-o în pace, e obosită, asta te înnebunește, spune artista.

Și sora mai mare a fost abuzată sexual

La Toya a declarat că abuzurile asupra ei au început când sora ei mai mare, Rebbie, s-a mutat din casa familiei, la 16 ani.

”Nu a fost doar abuz psihic, a fost abuz mental, dar și sexual”, a declarat vedeta, care recent și-a lansat și autobiografia.

Întrebată punctual dacă Joe a abuzat-o sexual, La Toya a replicat: ”Da, m-a abuzat foarte rău”.

”A început cu mine când a plecat Rebbie”, a mai spus ea.

”Trăiești cu asta ca și cum ai fi făcut ceva rău și ești speriată. Și ți-e rușine. Am fost rușinată toată viața mea, rușinată și să vorbesc despre asta, să menționez așa ceva”, mărturisește vedeta.

Întrebată dacă tatăl ei a abuzat și de cealaltă fiică a sa, janet Jackson, La Toya a răspuns: ”Nu știu. Nu a vorbit niciodată despre asta. Sper sincer că nu”.

Vezi și O actriță celebră vorbește despre traumele din copilărie. A fost abuzată sexual de tată

Citește și: