La  patru ani defila pe podium, iar la vârsta de șase ani, Thylane Blondeau a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”. La 10 ani a iscat un adevărat scandal după ce a realizat un pictorial îndrăzneț în revista „Vogue”, însă superba franțuzoaica s-a transformat acum într-o adevărată femeie și arată total diferit.

Thylane Blondeau la CannesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Celebra Blondeau și-a schimbat radical look-ul. Din puștoaica blondă cu ochi albaștri, de o frumusețe rară, aceasta  s-a transformat într-o femeie superbă care atrage toate privirile, așa cum s-a întâmplat și zilele trecute la Cannes. Deși are doar 16 ani, celebrul fotomodel a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de film de la Cannes. Thylane a decis să renunțe la pletele blonde care au consacrat-o și a optat pentru o culoare mai închisă, vopsindu-se șatenă, iar aceasta devine pe zi ce trece mai frumoasă și pare mult mai matură decât este.

 

TBT BABY ME PEACE ?? PEACE & LOVE

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Thylane Blondeau a intrat în lumea modei de la vârsta de patru ani

Născută pe 5 aprilie 2001, tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița Veronica Loubry  și  legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Thylane a devenit imaginea L’Oreal Paris și primește oferte pe bandă rulantă, având tot mai multe cereri să defileze pe podium pentru cele mai renumite case de modă, dar și numeroase apariții în reviste.

#babyme #it seems so far @danibrubaker_ shoot 2008

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza intocmai ca un adult.