Îndrăgitul artist a fost invitat la Europa FM, unde a făcut dezvăluiri neașteptate. La patru ani după ce a a stat aproape o lună în comă și s-a întors din morți, Gabriel Cotabiță este un alt om și încearcă să profite din plin despre noua lui șansă la viață. El a decis să revină pe scenă. Și-a lansat o nouă piesă și a anunțat că pleacă într-un nou  turneu prin țară.

„Bucurie mare! Şi mă duc cu o oarecare strângere de inimă, pentru că eu n-am mai fost ca solist pe scenă de vreo 15 ani”, a spus artistul al Europa FM.

Gabriel Cotabiță revine pe scenă

Gabriel Cotabiță a lansat o nouă piesă

Problemele de sănătate din ultimii ani l-au făcut să ia o pauză de la carieră,  însă artistul nu și-a pierdut dorința de a fi pe scenă și de a se întâlni cu cei care-i apreciază muzica, fapt pentru care a revenit cu o nouă piesă, intitulată „O nouă zi”, care îl emoționează foarte tare, având în vedere că ae legătură cu experiența nefericită prin care a trecut.  „O nouă zi e o nouă şansă/O nouă zi, când pot să aleg alt început/ Şi mai am mult de străbătut/ Şi vise am cât pentru încă o viaţă./ O nouă zi, o altă dimineaţă/Şi mâine iar va fi o nouă zi./Multe porți mi s-au închis,/Dar am și urcat adeseori pe culmi de vis, /Am sperat și am disperat, / Uneori trăim iubind intens. / Am pierdut, dar nu am regretat”, spune Cotabiță în noua lui melodie.  Artistul susține că încă nu o poate cânta pe scenă.

„Deocamdată nu. N-aş putea-o cânta deocamdată pe scenă, pentru că s-ar putea întâmpla să mă apuce plânsul. Mie mi se întâmplă foarte rar asta. Mi s-a întâmplat când am cântat „Ave Maria” la Gala Chapeau şi acum, când nu mi s-a mai întâmplat la o piesă de-a mea înainte de-a fi dată pe radio. Şi am descoperit că, atunci când o ascult, mi se umezesc ochii. Atenție,  eu fiind extrem de tare cu mine”, a spus Gabriel.

 

Citește și: Liviu Vârciu şi fosta iubita s-au împăcat în mare secret.  Cine i-a dat de gol. Ce frumosi sunt împreună

Gabriel Cotabiță susține că soția lui îl ține cu picioarele pe pământ

Artistul susține că încă mai are emoții când urcă pe scenă, dar a mărturisit că este foarte fericit pe plan personal, alături de soția lui, Alina.

„Faptul că sunt căsătorit este un mare noroc, pentru că se putea să nu fiu căsătorit, şi atunci era mai complicat. Norocul meu este cu Alina care, de bine, de rău, mă menţine în stare de funcţionare, adică cu picioarele pe pământ”,a  spus Cotabiță.

Artistul a vorbit și despre episod legat de perioada în care a suferit infarctul:  „Mi s-a povestit că, în secunda în care căzusem şi am fost luat de salvare, pisica s-a pi**t şi s-a c***t în toată casa. Iar la un an după asta, după ce am venit eu acasă, a murit.”

Gabriel Cotabiță a stat trei săptămâni în comă, în urmă cu 4 ani

„Wow, ce melodie. Felicitări și mulțumim că revii încet, încet, Gabriel Cotabiță. Sănătate multă”, „Este superbă melodia și îmi place mult mesajul. Bravo, Gabi”, „Da, îmi place enorm melodia și îmi place enorm Gabriel Cotabiță. Ne-a fost dor de el”, i-au transmis fanii.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti la 8 mai 2015, după ce a fost găsit în stop cardiorespirator, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Trei săptămâni, solistul s-a aflat în comă, fiicele şi iubita acestuia rugându-se pentru ca el să-şi revină. Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Cântăreţul a fost externat după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală, starea acestuia fiind ameliorată şi urmând să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

Citește și: