„După douăzeci de ani împreună și trei copii minunați, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Calea separării va rămâne totuși o chestiune privată și nu vor urma alte declarații din partea mea. Invit pe toată lumea să evite speculațiile și, mai presus de toate, să respecte intimitatea familiei mele” , acesta a fost anunțul oficial transmis de frumoasa prezeentatoare TV, Ilary Blassi, care a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu 2 săptămâni. Scurt și sec.

Comunicatului Ilayiei i-a urmat l scurt timp cel al lui Francesco Totti: „După 20 de ani împreună, relația mea cu Ilary s-a încheiat, din păcate. Tot ceea ce am spus și făcut în ultimele luni a fost pentru a ne proteja copiii, care sunt și vor fi întotdeauna prioritatea principală în viața mea. Am încercat să depășesc criza căsniciei mele dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu mai poate fi evitată. Voi continua să fiu unit cu Ilary în creșterea celor trei copii ai noștri minunaților, având întotdeauna un mare respect pentru soția mea. Calea despărțirii noastre va rămâne strict privată pentru mine și, prin urmare, nu voi mai face alte declarații. Am încredere în cel mai mare respect pentru confidențialitatea și intimitatea noastră, în special pentru liniștea celor trei copii ai noștri. Mulțumesc”.

Ceea ce a omis însă să anunțe fostul mare fotbalist este că lasă totul în urmă pentru o altă femeie, pe numele ei Noemi Bocchi, cea despre care presa specula de luni bune că l-ar fi pus pe jar de Totti.

La 2 zile de la declanșarea scandalului în presă, Ilary și-a luat cei 3 copii pe care îi are cu fostul internațional italian și a plecat cât mai departe, în Tanzania, într-o vacanță care să îi țină departe, atât pe ea, cât și pe micuți, de ceea ce urma să se întâmple.

Francesco Totti s-a mutat deja cu noua iubită

Și dacă la întoarcerea din vacanță Ilary a părăsit luxoasa vilă în care locuia împreună cu soțul ei, mutându-se împreună cu cei mici în Sabaudia, acolo unde familia deținea o casă de vacanță, Francesco Totti, susține oggi.it, preluând o informație apărută în La Republica, s-ar fi mutat și el într-un apartament din nordul Romei, împreună cu noua sa iubită, Noemi Bocchi.

„Întoarsă din vacanța petrecută în Tanzania, Ilary Blasi s-a refugiat cu copiii săi în Sabaudia. unde deține o casă și unde și-a petrecut vacanțele cu Francesco Totti (…). Francesco, în schimb, a plecat de acasă. El locuiește oficial cu Noemi, noua sa parteneră. Dar acum va depinde de el să petreacă vacanțele cu copiii săi și o va face păstrând un pact: va fi și Noemi cu ei”, scrie sursa citată.

Cine este Noemi Bocchi

noemi-bocchiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Are 34 de ani, este despărțită și are doi copii de 8 și 10 ani. În plus, Noemi seamănă izbitor cu Ilary și este fan AS Roma, echipa de suflet a lui Totti.

Ea a ajuns în centru atenției în urmă cu 5 luni, când site-ul Dagospia a dezvăluit că ar fi noua iubire a lui Totti și că ar avea o relație de luni de zile. Mai mult decât atât, Francesco i-ar fi trimis 13 trandafiri roșii de Ziua Îndrăgostiților.

Acesta a fost momentul în care presa a început vânătoarea blondei, în căutarea mai multor informații despre focosa blondă. Și așa s-a aflat că nou iubită a lui Totti a absolvit Administrarea Afacerilor din Lumsa și este că este designer floral. Noemi a fost căsătorită cu Mario Caucci, managerul echipei Tivoli Calcio, și au împreună doi copii.

Citește și: E divorțul anului! Deși formează un cuplu de 20 de ani și au 17 ani de căsnicie și 3 copii minunați, Franceso Totti și Ilary Blasi s-au despărțit