Fanii Andreei Esca nu contenesc cu urările pe rețetelele de socializare. Știrista a postat pe Facebook un filmuleț amuzant în care se dă în leagăn, însoțit de următorul mesaj:

„Vă mulțumesc pentru gânduri și cuvinte, pentru fapte și emotii, pentru… viața mea! Altfel, eu cam așa voi rămâne… O fată căreia îi place să se dea în leagăn!”

Va multumesc pentru ganduri si cuvinte, pentru fapte si emotii, pentru …viata mea! Altfel, eu cam asa voi ramane….O fata careia ii place sa se dea in leagan!

Posted by Andreea Esca on 29 August 2017

Vezi mai jos o GALERIE FOTO cu Andreea Esca în diferite ipostaze haioase, dar și câteva imagini cu soțul ei și cei doi copii!

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Andreea Esca a reușit de-a lungul timpului să îți mențină coafura reprezentativă, iar silueta ei de adolescentă încă uimește audiența, în ciuda vârstei.

Vedeta este căsătorită cu omul de afaceri francez Alexandre Eram din anul 2000. Cei doi au împreună doi copii, Alexia (17 ani) și Aris (14 ani).

„Echilibrul meu e Alex. Soțul meu, de care m-am îndrăgostit la prima vedere. A fost primul bărbat despre care am gândit că nu o să se însoare cu mine, habar n-am de ce, și iată că s-a dovedit a fi jumătatea mea.”

Iar despre Alexia si Aris spune că sunt marile ei realizari: „Sunt niște copii frumoși și fericiți, cu simțul umorului. Alexia adoră să danseze (moștenire pe linie maternă), iar Aris e filosof (moștenire pe linie paternă). Alexia m-a învățat să gătesc, iar Aris m-a învățat să fiu indulgentă. Eu îi învăț să iubească”, declara în urmă cu ceva timp Andreea Esca.

Foto: Instagram, Facebook