Pe 5 august, actorii Cătălina Grama, alias Jojo (42 de ani), și Paul Ipate (38 de ani) au devenit o familie și în acte, după o relație de 9 ani. Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit în Puglia, Italia, apelând la serviciile unui wedding planner local, care a organizat totul superb. Două săptămâni mai târziu, cei doi au făcut cununia religioasă în România și o nouă nuntă de pomină, de la care vedeți imagini în galeria foto de mai jos.

Totul arată impecabil, dar cei doi actori au avut tăria să admită faptul că s-au confruntat și cu situații mai tensionate, în organizarea nunții. Invitați la podcastul Oanei Andoni, Jojo și Paul au dat din casă, cu umor și asumare, și au recunoscut că familiile lor nu au fost foarte încântate să respecte dress-code-ul nunții, „all white”.

jojo-si-paul-ipateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

A fost super fain. Am avut o super petrecere, toată familia a fost îmbrăcată în alb. La început nu le-a plăcut foarte tare ideea, dar când s-au trezit acolo au zis: . A fost ca o nuntă ruptă dintr-un film italian. A fost foarte romantic și frumos”, a declarat Jojo în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, moderat de Oana Andoni și citat de stirileprotv.ro.

Oana Andoni i-a întrebat pe cei doi soți dacă au în plan să mai facă un copil, însă Paul a fost destul de radical pe această temă.

Eu m-am gândit la un moment dat, dar am abandonat ideea… E foarte complicat”, a spus Jojo.Eu nu mai vreau… vrei și carieră, vrei și timp pentru tine, vrei să te vezi și cu prietenii, vrei și să călătorești, vrei să faci și un proiect, vrei să-ți îndeplinești și visurile, vrei să stai și cu soția… Nu”, a punctat Paul Ipate.

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de 9 ani

Mulți au așteptat momentul ca Jojo și Paul să ajungă la starea civilă, după 9 ani de iubire, celebrați pe 13 iulie, dar aceștia nu s-au grăbit deloc. Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017. În urmă cu trei ani, cei doi s-au mutat în casă nouă, într-o vilă cochetă din Otopeni, pe care au amenajat-o superb.

Citește și: Jojo, mireasa cu cinci rochii și două nunți. Cine este designerul român care a muncit 250 de ore pentru ținutele actriței

Citește și: Andreea Esca, apariție ravisantă la Veneția, la nunta Anei Geoană. 3 rochii de vis pentru cele 3 zile de petrecere. Știrista a purtat și o rochie „reciclată”

Citește și: Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, purtate la nunta lui Dani Oțil