Elena Ionescu a declarat În direct la Star Matinal, că nu poate da detalii, ci aşteaptă ca totul să se încheie. Aşa cum este normal, urmează procedurile legale, apoi, când cei doi vor deveni oameni liberi, vedeta susţine că va oferi declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat.

„N-aş putea să fac o declaraţie oficială. Voi spune mai multe când mă voi simţi confortabil să fac asta. Toate la timpul lor. Nu am ce să îţi dau ca informaţie în momentul de faţă. Se fac nişte lucruri. Mi-ar plăcea să îmi respectaţi această decizie”, a spus artista la Star Matinal.

Elena Ionescu și Răzvan s-au căsătorit civil, anul trecut

Elena şi Răzvan, un manechin cunoscut,  s-au căsătorit în luna martie a anului trecut, atunci când artista era deja însărcinată, după doar un an de relație. A născut la începutul lunii august 2018 un băieţel. După aproape un an de la fericitul eveniment, lucrurile nu au mai funcţionat aşa cum se aşteptau, aşa că cei doi soţi au luat decizia de a se separa.Potrivit  www.spynews.ro , cei doi deja locuiesc în case diferite, iar în curând va avea loc şi separarea legală.

 

Decizia lor a uimit pe toată lumea, mai ales că ei plănuiau să se căsătorească religios anul viitor, după cum a declarat artista în  urmă cu două luni.

„Ne-am întâlnit într-un info trip în Grecia. După un an ne-am căsătorit civil, iar acum peste o luna îl sărbătorim pe fiul nostru, Răzvan care va face un anișor”, a spus solista pentur Libertatea în luna iulie, foarte mândră de familia ei.

”Așteptăm să mai crească cel mic, anul viitor ne ocupăm și de nuntă. Să mai strângem bani”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și: