Gina Pistol a început deja începe să-și recapete silueta după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Deși nu a ajuns la kilogramele de dinainte de sarcină, vedeta nu s-a sfiit să pozeze în costumde baie, vrând să le spună tuturor cât de mult își iubește corpul așa cum e după toate modificările prin care a trecut.

Frumoasa blondă a avut mereu o siluetă de invidiat, însă în sarcină a luat mai mult de 15 kilograme, dar cu toate acestea nu s-a rușinat să recunoască. Deși nu are corpul tonifiat ca înainte, Gina a pozat în costum de baie și a pus poza cu el, neretușată, pe rețelele de socializare, pentru a fi un exemplu pentru alte femei și să învețe toate să-și iubească corpul.

„De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbari. Cu toatele ne dorim “perfectiunea”, acea perfectiune pe care o vedem in online ,pe sticla sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine si pe corpul meu, mai ales pentru ca sunt persoana publica. Cu trecerea anilor, insa, am invatat sa ma accept si sa fac “pace” cu mine. Evident ca toate ne dorim sa fim frumoase si sustin cu desavarsire munca pentru o versiune mai buna a noastra, insa, totul prin rabdare si acceptare.
Am trecut prin sarcina, perioada in care nu m-am blamat niciodata pentru vreun kg in plus(si am avut destule ?) . Dar cum as putea face asta, cand acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vietii? Este un templu, care a oferit dragoste si protectie timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai ramane decat sa-i ofer ofrande.
Echilibrul cu tine insati conteaza cel mai mult asa ca ai grija de tine, de sufletul si de corpul tau.
…si nu uita ca esti UNICA! P.S.pozele din aceasta campanie sunt neretusate”, a scris Gina la imaginea cu ea în costum de baie.

„Așa arăt la 40 de ani după două luni de la nașterea fiicei mele. Așa arăt neretușată și împăcată”, la o altă imagine, dezvăluind că fotografiile fac parte dintr-o campanie a unui cunoscut brand de haine, în care a vorbit despre corpul ei și despre acceptare.

Gina-in-costum-de-baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie, iar micuța lor, Josephine Ana este o adevărată minune.

Gina Pistol a devenit mamă la vârsta de 40 de ani, după ce medicii nu i-au dat șanse să devină însărcinată. Tocmai de aceea, faptul că au devenit părinții unei fetițe sănătoase a reprezentat o adevărată minune pentru cei doi îndrăgostiți.

Citește și:

Daniela Crudu a recunoscut că are un nou iubit. Încă e terorizată de ex-ul croat: „Mă caută non-stop, îmi dă mesaje…”

Prințul Harry a dezvăluit motivul pentru care Meghan Markle nu s-a sinucis