Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Junior cu Camelia Constantinescu, a împlinit anul acesta 17 ani, iar acesta se bucură deja de succes. Nu doar că a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică și teatru de la tatăl și bunicul lui, dar acesta este și de o frumusețe rară și are priză la public.

IMG_1390SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

După ce a cântat pe scenă cu Ștefan Bănică, acum Ștefănel va putea fi urmărit în sezonul opt al emisiunii „Chefi la cuțite”, alături de tatăl său, din 7 septembrie la Antena1.

Ștefan Bănică va găti alături de fiul lui, ba chiar va lua și ceva lecții de la el în timp ce vor prepara rețeta.

Radu Ștefan și-a făcut debutul și în actorie și a fost văzut recent pe aceeași scenă cu actori de primă mână, cum sunt Dan Rădulescu, Mirela Zeţa şi Emilia Popescu, cea care a jucat de multe ori alături de Ștefan Bănică. În plus, adolescentul susține că a știut de mic că vrea să se facă artist.

„Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. Am fost o persoană mai închisă și o perioadă nu am spus nimănui, am ținut-o pentru mine. În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. Spre liceu, am început să mă exteriorizez puțin. Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea. Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală, nu avea în minte să mă fac actor sau ceva. Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, a spus acesta într-un interviu.

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică Junior cu Camelia Constantinescu, cu care artistul a format un cuplu timp de cinci ani, iar ulterior acesta s-a însurat cu Andreea Marin.

Citește și:

Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme. La 48 de ani, arată mai bine ca la 30!

Interviu EXCLUSIV Anisia Gafton (Ferma. Orășeni Vs. Săteni): ”O să îmi fie atât de foame, încât uit de oboseală!”