Și pentru că pentru ducesa de Sussex sunt importante originile sale, copilul ei și al moștenitorului tronului britanic va învăța la o școală americană. E o situație fără precedent în familia regală britanică, unde pentru copii sunt alese școli tradiționale, de prestigiu, ba chiar sunt păstrate aceleași, de la o generație la alta.

”Meghan este vrea ca copilul ei să fie pe deplin conștient de originile și moștenirea ei americană”, a declarat o sursă.

Iar școala aleasă de tânărul cuplu este ACS Egham International School, din Surrey, sud-estul Angliei. Este vorba despre o școală privată, mai cunoscută sub denumirea de American Community School, unde elevii au vârste cuprinse între 4 – 18 ani.

În plus, școala e aproape de Frogmore Cottage, viitoarea casă a cuplului regal. Meghan și Harry urmează să se mute acolo înainte de nașterea copilului lor. Meghan a destăinuit recent că va aduce pe lume primul său copil la sfârșitul lui aprilie, începutul lui mai.

Nici în acest momentb nu se cunoaște sexul bebelușului. Nu se știe dacă meghan și Harry îl cunosc sau doresc ca și pentru ei să fie o surpriză. În casa în care urmează să se mute, camera copilului a fost aranjată în culori neutre, potrivite atât pentru o fetiță, cât și pentru un băiețel.

Vezi și George Clooney, avertisment serios legat de Meghan Markle: ”Istoria se repetă, ca în cazul prințesei Diana. Știm cu toții cum se termină”

Citește și: