Mai mult, prezentatorul TV a povestit și o situație prin care a trecut, mărturisind că abia atunci a realizat în ce realitate tristă trăim.

Dan Negru este unul dintre cei mai vocali prezentatori tv din România, unul cu convingeri clare. În timp ce multe vedete acceptă să facă reclamă la te miri ce pe conturile lor de socializare, inclusiv la jocuri de noroc, Dan Negru își permite luxul de a refuza oferte de publicitare pe bani grei. Și chiar să aibă ceva vehement de spus pe această temă.

Dan Negru: „Orașul e ticsit de reclame la jocuri de noroc sau pariuri”

„Zilele trecute m-a așteptat în fața televiziunii o mamă a unui student la Medicină. Plângea, spunându-mi că băiatul ei își pierde toți banii la pariuri sportive, și îmi cerea să o ajut.

Apoi, în drum spre casă, am realizat că orașul e ticsit de reclame la jocuri de noroc sau pariuri.

Nu le-am văzut pâna atunci pentru că nu mă interesau. Asa cum s-au interzis fetele goale pe coperțile revistelor sau reclama la țigări sunt convins că se va reglementa și publicitatea la aceasta dependență”, a declarat Dan Negru pentru Click!.

A primit și el astfel de oferte

Prezentotorul Kanal D a dezvăluit că i s-a cerut și lui să-și asocieze imaginea cu jocurile de noroc, însă de fiecare dată a refuzat categoric.

„În toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele, e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat!

Degeaba proiectul «România Educată» dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul in viață îl câștigi urcând pe scări si nu cu liftul norocului. Asta trebuie să explice România educată”.

La noi totul e vândut norocului!”

„Din 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive. În Anglia, vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. În Germania, e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau în timpul meciurilor.

La noi, totul e vândut norocului! Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România, pentru că sunt interese mari să nu se afle asta.

În locul afișelor uriașe care îndeamnă la săracia norocului aș pune vorba lui Caragiale: «Norocul e prea puțin și lumea e prea multă»”, a precizat Negru, pe rețele de socializare.

Este însă adevărat că prezentatorul Kanal D nu avut niciodată probleme mari cu banii, acesta câștigând destul de bine din televiziune de-a lungul timpului. Totodată, banii i-a investit mereu cu cap, cu precădere în imobiliare, domeniu din care ar putea trăi liniștit toată viața.

Adda: „Pot să-mi dea și un milion de euro, dar prefer să stau acasă”

Dan Negru nu e singurul care s-a exprimat pe această temă. Chiar înainte ca subiectul să devină unul fierbinte, Adda spunea că are un principiu pe care îl respectă cu sfințenie.

Artista a explicat nu demult că a refuzat să fie imaginea unui cazinou, considerând că nu este etic să primească bani care provin de la familii distruse:

„Am refuzat campanii de 70.000 de euro, trebuia să fac reclamă la un cazinou. Dar am refuzat pentru că m-am gândit că banii pe care eu i-aș fi primit din acea campanie erau proveniți de la familii distruse. Eu nu mă pot bucura de niște bani care vin de la oameni care au pierdut tot.

Eu am cântat de câteva ori în cazinouri, am văzut ce e acolo, apoi am refuzat s-o mai fac. Pot să-mi dea și un milion de euro, dar prefer să stau acasă, chiar și dacă mor de foame.

Eu am niște principii, fac reclame doar la produse în care cred, care pot fi de folos”, a mai spus artista, soție și mamă.

Citește și:

Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare! Ce sumă a plătit ca să nu ajungă în spatele gratiilor

Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, e însărcinată! Când își va ține în brațe bebelușul