Și nu e primul, după cum se poate vedea dintr-un instantaneu postat de tânăra de 18 ani pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

elf

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

E adevărat că e un tatuaj micuț (un elf), aflat într-o zonă care nu se află la vedere prea des. Dar nu e singurul, iar cei care au ajuns să-și umple corpul de desene, așa au început. Tot ei spun că acestea dau dependență, că la un moment dat nu te mai poți opri.

Rămâne de văzut dacă așa se va întâmpla și cu Kaia, acum în vârstă de 18 ani. Deocamdată, după postarea în care-și arată tatuajul – o poză în care apare topless, dar care nu poate fi considerată indecentă – fanii s-au grăbit să o felicite.

Peintre cei care și-au arătat aprecierea pentru ea și noul tatuaj se află și Paris Hilton, dar și Diplo, în vârstă de 41 de ani, DJ, producător și compozitor. Acesta a specificat însă că dă like ”ca un gentleman”.

Kaia s-a despărțit în ianuarie de Pete Davidson, om de stand up comedy cu 8 ani mai în vârstă decât ea. Nu se cunosc motivele despărțirii și niciunul nu a făcut comentarii pe această temă. Se zvonește însă că părinții Kaiei nu au fost de acord cu relația și ar fi existat discuții aprinse în familie.

Recent, Kaia a dat mari emoții fanilor, ea postând o fotografie în care sugerează că ar fi însărcinată.

Citește și: