Lui Harry și William le-a plăcut întotdfeauna să iasă în patru, cu partenerele lor. Însă acest lucru e imposibil acum, date fiind relațiile tensionate dintre soțiile lor. Potrivit unei surse, totul a pornit de la Kate, care se simte amenințată de Meghan. Învățată să fie mereu în prim plan, aceasta nu suportă că acum toată atenția e concentrată pe Meghan. Și nici nu poate schimba situația, ea fiind momentan în concendiu post-natal.

”Se simte fără putere, neajutorată”, a povestit sursa.

Iar pozele cu Meghan și regina, râzând amândouă copios, nu au făcut decât să pună paie pe foc. Cum Kate este o persoană extrem de competitivă, pur și simplu nu poate accepta această situație, cu ea pe locul doi.

Kate e roasă de invidie

Și nu doar asta o nemulțumește pe Kate, a mai povestit sursa. Meghan și Harry urmează să se mute la Palatul Kensington în apartamentul A. Ea și cu William locuiesc în apartamentul 1A, chiar lângă. Diferența dintre cele două este notabilă, locuința lui Kate și Harry fiind cu un dormitor mai mare decât cea a lui Kate și William. Iar Kate, mamă a trei copii, consideră că pur și simplu nu e drept.

Vezi și Marele anunț făcut de Kate Middleton și de prințul William, la două luni după ce au devenit părinți pentru a treia oară

Citește și: